SIN MILOŠA BIKOVIĆA ROĐEN NA LOKACIJI NA KOJOJ JE SNIMANA OMILJENA DOMAĆA SERIJA: Ovaj podatak će mnoge IZNENADITI
Miloš Biković, Foto: Nenad Kostić

zanimljivo

SIN MILOŠA BIKOVIĆA ROĐEN NA LOKACIJI NA KOJOJ JE SNIMANA OMILJENA DOMAĆA SERIJA: Ovaj podatak će mnoge IZNENADITI

Objekat je danas potpuno drugačiji - umesto stare kuće, napravljena je veća nekretnina

Objavljeno: 23:27h

Glumac Miloš Biković i njegova partnerka Ivana Malić, kad su birali bolnicu u kojoj će njihov naslednik doći na svet, verovatno nisu ni slutili da je to mesto gde se snimala mnogima omiljena serija "Policajac s Petlovog brda".

Mali Vasilije je rođen 9. januara na lokaciji na kojoj se nalazio dom čuvenog inspektora Boška Simića, koga je tumačio Ljubiša Samardžić devedesetih godina u hit seriji.

Objekat je danas potpuno drugačiji - umesto stare kuće, napravljena je veća nekretnina, sve je preuređeno, a ekipa Kurira pravila je o tome reportažu pre četiri godine. Jedan od najinteresantnijih detalja je da se kuća u kojoj je Boško Simić živeo sa svoje petoro dece uopšte nije nalazila na Petlovom brdu. Njihov dom se u stvarnosti nalazio na Voždovcu, gde je sada klinika.

Ono što je takođe zanimljivo jeste i da su sve scene u porodičnom domu policajca s Petlovog brda snimane u studiju, dok je spoljašnjost kuće iskorišćena za eksterijer.

Biković je, kako mediji prenose, izabrao ovu kliniku po preporuci, a ni na kraj pameti mu nije bilo da je tu nastala mnogima omiljena serija, snimana 1992. i 1993. godine, kad je on imao samo četiri godine.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Podsetimo, glumac je prisustvovao porođaju svoje partnerke, a bebu je iz porodilišta odveo na svoj 36. rođendan, 13. januara u popodnevnim satima.

Glumac će neko vreme provesti s porodicom, a uskoro ga očekuju nove obaveze, s obzirom na to da ga za nekoliko dana očekuje snimanje HBO serije "Beli lotus", čije je veliko pojačanje u trećem delu.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/Ljubomir Radanov/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.