Šta mislite sa KOLIKO ŽENA JE BIO Saša Popović? Rođena supruga otkrila brojku od koje će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

kad je stigao?

Šta mislite sa KOLIKO ŽENA JE BIO Saša Popović? Rođena supruga otkrila brojku od koje će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Ne smeta mi što moj muž sarađuje s bivšim devojkama, kaže supruga prvog čoveka „Granda“, koji je pre braka s njom bio u vezi s Lepom Brenom i Zlatom Petrović
Objavljeno: 12:52h

Suzana Jovanović već 22 godine pruža bezrezervnu podršku mužuSaši Popoviću. Toliko je sigurna u njihov brak da joj ne smeta što on sarađuje s bivšim devojkama! Budući da je Sale pre braka sa Suzanom bio u vezi s nekoliko njenih koleginica, od kojih su najpoznatije Lepa Brena i Zlata Petrović, a s kojima on i danas sarađuje, pitali smo je da li je ljubomorna.

foto: Damir Dervišagić

- Ne smeta mi što sarađuje s bivšim devojkama! Ja sam njegova supruga i majka njegove dece. Veoma smo ponosni jedno na drugo i imamo međusobno poverenje. Ostvarenim i ispunjenim ljudima ništa ne smeta. Samo ljudi koji imaju komplekse i pate od nečega mogu da zameraju takve stvari - kaže pevačica, koja je nedavno izjavila da je njen muž bio veliki švaler. Naravno, pre braka s njom.

- Moj Sale je spavao sa 1.000 žena! - pohvalila se Suzana. Jovanovićeva je ponosna kad njene koleginice kažu da Sale izgleda bolje nego pre 20 godina i smatra da je ona zaslužna za to.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.