POGLEDAJTE KAKVU RIBETINU ŠETA NOLETOV TRENER: Mlađa je 10 godina, izgleda BRUTALNO
Goran Ivanišević, Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

LEPOTICA

POGLEDAJTE KAKVU RIBETINU ŠETA NOLETOV TRENER: Mlađa je 10 godina, izgleda BRUTALNO

Goran pre nje zaveo manekenku sa kojom je na sudu

Objavljeno: 14:01h

Goran Ivanišević, trener najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, pored svoje karijere ostvaren je i na ljubavnom planu, te je u skladnom braku sa voditeljkom Nives, koja je 10 godina mlađa od njega.

Goran je oduvek bio u centru zbivanja kada je u pitanju sport, ali su ga isto tako pratile i priče zavodnika.

Naime, osim sa sadašnjom suprugom Nives, bio je u braku sa Tatjanom Dragović sa kojom ima i dvoje dece. Ali, zaveo je i još neke hrvatske lepotice zbog kojih se našao i u centru skandala.

Goran i Nives Čanović uplovili su u brak posle godinu dana veze i to 2017. godine kada su posle skrivanja konačno priznali da se zabavljaju. Goran je jednom prilikom samo kratko izjavio: "Sretan sam, sad je sve super. Napokon sunce sja, a i ja".

Goran Ivanišević, trener najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića
Goran Ivanišević, trener najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovićafoto: Printscreen/youtube/DjokerNole Media

Nives sa kojom je Goran u braku je diplomirani ekonomista ali se bavi poslom radio voditeljke. Osim toga oprobala se i u glumi, publika je pamti po ulogama u nekoliko serija, kao i po kvizu "Leteći start" koji je vodila i prava je lepotica.

A pre Nives Goran je bio u braku sa Tatjanom Dragović manekenkom, koja mu je rodila i dvoje dece ćerku Amber Mariju i sina Emanuela. Pričalo se da je Goran "pao" na Tanju kad je ugledao na naslovnici američkog izdanja Cosmopolitana 1998. godine. Godinu dana kasnije, kada su putovali na doček Nove godine u Dubai, pričalo se da je zaprosio.

1 / 4 Foto: EPA/James Ross

Međutim, 2008. godine njihovu vezu uzdrmala je priča da je Goran imao aferu sa voditeljkom Vanjom Halilović. Goran i Vanja kako su pisali hrvatski mediji, snimljeni su ispred jedne zgrade u centru Zagreba u dva navrata. Njih dvoje su ispred zgrade stali, svako u svom automobilu, da bi posle dva sata u razmaku od nekoliko minuta oboje tu zgradu napustili. Dva dana kasnije, ponovno su snimljeni na istom mestu.

- Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povredio osobu do koje mi je neizmerno stalo. Svestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja dela i posledice istih. Ovim putem se izvinjavam svojoj supruzi što sam je povredio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim da provedem svoj život i nadam se da će mi jednoga dana oprostiti. U poslednje vreme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osećam krivim ni prema kome osim Tatjani i našoj deci, nakon svega što se dogodilo. Svi ostali učesnici sudelovali su u tome svesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako kao i ja sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovek tvorac je vlastitih zabluda - napisao je tada Ivanišević.

Inače, Goran Ivanišević nedavno je na Instagramu objavio je otvoreno pismo direktno upućenom bivšoj supruzi Tatjani Dragović.Takođe se našao sa bivšom suprugom na sudu:

On je tom prilikom pomenuo suđenja koja imaju, kao i da će pokušati da dođe do "svog novca koji je trenutno kod bivše supruge".

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic/Milica Milojević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.