PROVOKACIJA JE BLAGA REČ! BIVŠOJ LUKASOVOJ ŽENI SEVNULA INTIMA: Dobra kao DOBAR DAN mami na 100 grehova
Sonja Vuksanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

spremna za doček

PROVOKACIJA JE BLAGA REČ! BIVŠOJ LUKASOVOJ ŽENI SEVNULA INTIMA: Dobra kao DOBAR DAN mami na 100 grehova

Sonja raspametila stajlingom za doček, dubok šlic otkrio intimu, mnogi se pitaju nosi li donji veš

Objavljeno:

Sonja Vuksanović, bivša supruga Željka Šašića i Ace Lukasa, svojim izgledom u petoj deceniji pleni, međutim skandalozni stajling koji je ponela sinoć za doček Srpske Nove godine privukao je ogromnu pažnju.

Naime, Sonja je odlučila da obuče crnu haljinu sa ogromnim prorezom u predelu stomaka i bokova, a mnogi su posumnjali da Lukasova bivša nije nosila donji veš.

Sonja je gore bila skroz zatvorena i ceo stajling je upotpunila čizmama preko kolena, međutim niko nije mogao da odvoji pogled sa skandaloznog otvora na haljini.

Podsetimo, Sonja Vuksanović, rođena Višnjić, postala je poznata javnosti najpre kao supruga Željka Šašića, a potom i Ace Lukasa za kojeg se udala nakon prvog razvoda.

Rođena je 19. marta 1976. godine u Beogradu. Jedno vreme je živela u Nemačkoj, a potom se vratila u srpsku prestonicu.

Domaća javnost ju je upoznala 1994. godine kao suprugu popularnog pevača sa kojim je dobila ćerku Sofiju. Pojavila se u Šašićevom spotu za pesmu "Ona je priča života moga", a u braku su bili punih deset godina, dok se prvi susret desio na jednom njegovom nastupu.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

S obzirom da su joj roditelji živeli i radili u Nemačkoj, detinjstvo i mladost je provela u gradu Dizeldorfu. Na jednom nastupu je upoznala pevača Željka Šašića i ubrzo su počeli da se zabavljaju.

Venčali su se u Nemačkoj, a u braku su bili nekoliko godina sve dok nije upoznala Acu Lukasa za kojeg se Sonja 2010. godine i udala.

Bonus video:

00:15

Aca Lukas

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.