EVO KOLIKA JE SANDRINA TARIFA! O CENI NE ODLUČUJE SAMO ONA: Duplo je SKUPLJA nego ranije
Sandra Afrika, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

niste znali

EVO KOLIKA JE SANDRINA TARIFA! O CENI NE ODLUČUJE SAMO ONA: Duplo je SKUPLJA nego ranije

Sandra Afrika otkrila je ko je zadužen za njen cenovnik i priznala da joj je cena nastupa porasla duplu.

Objavljeno: 11:31h

Pevačica Sandra Afrika koja je karijeru započela kao plesačica Mileta Kitića, zahvaljujući brojnim nastupima i bakšišu koji zarađuje uspela je da pokrene i biznis prodaje stanova u Šapcu.

Snimci sa privatnih veselja na kojima Sandra nastupa neretko osvanu na društvenim mrežama, a koliko podiže atmosferu govori i činjenica da je redovno "kite" bakšišem, ali i zlatnim lancima i skupocenim roleksima.

Važi za jednu od najplaćenijih pevačica na estradi, a nakon nastupa na Trgu republike za Novu godinu, povećala je cenu za duplo. Kako se navodi, Sandra sada umesto 7.000 evra, uzima 14.000 evra po nastupu, prenosi emisija "Ekskluzivno".

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Ne odlučujem o svojoj ceni. Tu su menadžeri koji naprave sve kako treba. Oni odlučuju o tome kako će biti i šta će biti. Istina je da je cena skočila za duplo, ali oni to sve sređuju. Taj deo posla je njihov. Ja sam tu samo da pevam", poručila je Sandra u pomenutoj emisiji i dodala:

"Na svadbama je normalno da se uzme veliki bakšiš. Sa svojom pesmom 'Devojka tvoga druga' sam napravila veliki uspeh. Voli narod takav zvuk. Pevam ponekad i po 20 puta na svadbama. Negde je to i normalno, a baš sam za tu pesmu dobila 5.000 evra".

"Volela sam kao mlada da nosim provokativne stvari. Posle par godina su moje starije koleginice počele tako da se oblače. A bitno je da sam ja bila na meti kritika, govorili su: 'Evo je, skinula se Afrika'", poručila je Sandra koja se bez brusa "obrukala" na crvenom tepihu.

Bonus video:

02:05

Sandra Afrika - Dada sam upoznala u Šapcu pre 20 godina

(Espreso/Mondo/A.K/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.