ŽENE GA PROSTO OBOŽAVAJU! A tek da vidite kakvog brata ima Radovan Vujović, odlepićete koliko je DOBAR FRAJER
Radovan Vujović, Foto: M.A./ATAImages

KAKAV BRAT KAO SLIKA

ŽENE GA PROSTO OBOŽAVAJU! A tek da vidite kakvog brata ima Radovan Vujović, odlepićete koliko je DOBAR FRAJER

Retko viđene fotografije iz privatnog života popularnog glumca.

Objavljeno: 20:41h

Radovan Vujović jedan je od najpoželjnijih domaćih glumaca. Poslednjih godina sve više se pokazuje njegov glumački talenat. Radovan Vujović se na filmskom platnu prvi put pojavio 2002. godine.

Još kao student druge godine Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) u Beogradu igrao je glavnu ulogu u kratkom filmu Miroslava Stamatova pod nazivom „Dobro poznata stvar“. Svoj put počeo je polako da gradi, a već posle nekoliko godina, a televizijsku publiku potpuno je osvojio ulogom Risa u "Vojnoj akademiji" koja je osvojila region.

Kako je rasla njegova popularnost, tako je zapao za oko brojnim damama, što poznatim što nepoznatim. Međutim, njegovo srce osvajale su isključivo glumice. Bio je u ljubavima sa koleginicama Milenom Radulović, Anjom Alač i Nadom Macanković. Ovi raskidi su prošli mirno, bez ikakvih medijskih skandala. Radovan se tokom cele karijere trudi da svoju privatnost ipak čuva daleko od očiju javnosti. Međutim, povremeno obraduje svoje fanove nekim zanimljivim detaljima iz svog života.

Kada je sa fanovima podelio fotografije sa svojim bratom Predragom, mnogi su ostali u neverici. Neverovatna sličnost među markantnom braćom Vujović nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"Izgledate identično", "Koliko ličite", "Divna braća" "Sjajni ste" samo su neki od komentara.

Predrag je stariji od Radovana, međutim, on se ne bavi javnim životom te ne živi pod lupom javnosti kao popularni glumac. Ipak, oduvek je bio dete za primer o čemu bi mogle svedočiti njihove komšije iz rodnog Užica.

- Živeli smo kao i cela zemlja, teško. Na dan kad je moj brat doneo kući Vukovu diplomu iz gimnazije mi nismo imali ništa u frižideru. Ja sam bio mali i nisam shvatao šta se dešava, mislio sam da je to normalno, da se tako živi. Ali impuls je stigao, naravno. Posle nekog vremena ljudi su počeli da shvataju da im životi nepovratno prolaze u bedi i da moraju nešto da učine - rekao je svojevremeno Radovan Vujović za "Helo magazin.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Esperso/SrećnaRepublika Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.