SRBI JE ZNAJU KAO NASMEJANU, A EVO ŠTA KOMŠIJE KAŽU O NAJLEPŠOJ VODITELJKI: Razotkrili DETALJE iz njenog ŽIVOTA
Voditeljka, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sve zanima

SRBI JE ZNAJU KAO NASMEJANU, A EVO ŠTA KOMŠIJE KAŽU O NAJLEPŠOJ VODITELJKI: Razotkrili DETALJE iz njenog ŽIVOTA

Komšiluk je otkrio mnoge stvari koje ljudu do sada nisu znali

Objavljeno:

Jedno od najlepših TV lica Sanja Kužet (40), sa suprugom Nemanjom Živojinovićem, dobiće drugo dete, takođe sina. Par već ima jednog naslednika, dok će voditeljki to biti treće dete.

U Sanjinom komšiluku ističu da se vidi koliko je posvećena deci i poslu, te da nisu boljeg suseda mogli da požele.

- Da vam kažem, kako je na televiziji stalno nasmejana, tako je i inače. Mnogo je pozitivna i vedra. Nije nikada bila glavom u zvezdama. Porodica joj je uvek bila na prvom mestu i to se vidi. Veoma je posvećena dečacima i suprugu, stalno ih viđamo sve na okupu. Tvrdim da je majka i komšinica za primer - rekla nam je jedna starija gospođa iz zgrade, koju su obradovale vesti o trudnoći.

- Pročitala sam u medijima da je u četvrtom mesecu trudnoće, nisam iskreno primetila neku fizičku promenu na njoj. I dalje je veoma aktivna. Ništa se tu nije promenilo, ide u prodavnicu, trenira... Verujem da ni neće biti velika promena jer je Sanja veoma aktivna, vodi računa o svom izgledu. Sigurno će se videti samo dodatna energija i radost - istakla je.

Na Sanjin osmeh u komšiluku niko nije imun.

- Taj njen širok osmeh je prva stvar koju vidim i o kojoj pričam drugima. Poznajemo se već nekoliko godina i ona je mnogo dobra duša, neiskvarena. Dopada mi se što je prirodna kada je kod kuće, ne opterećuje se šminkom i garderobom, već u opuštenom izdanju provodi vreme van posla - rekla nam je Goca, a u obližnjoj prodavnici su nam otkrili šta voditeljka najviše pazari.

- Mnogo fina žena. Nikada nismo imali neprijatnosti sa njom. Znate kakvi su ljudi, često im ništa nije po volji. Uvek nas pozdravi i kada ulazi i kada izlazi, usput koliko stignemo i popričamo. Vidite, u njenoj korpi nema ništa naročito zanimljivo. Kupovina joj se svodi na voće i povrće, zdrave namirnice. Sve sama kuva - istakla je jedna radnica.

Kako se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, Sanja neće završiti ovu sezonu kao voditeljka emisije “Zvezda Granda, već će otići na trudničko bolovanje, stoji u saopštenju „Grand produkcije“.

Podsetimo, prošle godine par je obeležio devet godina ljubavi i zajedničkog života.

Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo - objasnila je Sanja u jednom intervjuu. Sanja i Nemanja imaju sina Strahinju, a Sanja je i mama starijeg dečaka Andrije, kog je dobila tokom braka sa Zoranom Piperom.

Voditeljka podseća komšije na treninge.

- Svaki put kada je vidim, a to je jako često, kako ide na trening ili trčanje napolju, podseti me da moram i ja da se aktiviram. Naporno radi na sebi i jako je aktivna. Uvek zaboravim koliko ima godina - rekla je jedna mlađa komšinica i dodala:

- Sanja jeste prava motivacija i za trening i generalno način života. Taj njen osmeh dolazi iskreno iznutra. Često i dečaci idu sa njom u šetnju ili do radnje, sigurno da na njih prenosi da se bave.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Lola Stojanović/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.