KO JE VERENICA MILOŠA BIKOVIĆA? Evo iz koje je ZEMLJE ova LEPOTICA, a tek da vidite njeno OBRAZOVANJE
Miloš Biković i Ivana Malić, Foto: Printscreen/Instagram/bikovic

sve zanima

KO JE VERENICA MILOŠA BIKOVIĆA? Evo iz koje je ZEMLJE ova LEPOTICA, a tek da vidite njeno OBRAZOVANJE

Ko je misteriozna životna saputnica glumca, pitaju se njegovi fanovi

Objavljeno: 10:52h

Domaći mediji javili su da je glumac i producent Miloš Biković postao tata, nakon što je njegova verenica Ivana Malić donela na svet njihovo prvo dete.

Glumac je dobio sina u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, tvrde mediji, a dečak je na rođenju dobio najviše ocene i porođaj je protekao u savršenom redu.

Par je dugo skrivao vest da je Ivana u drugom stanju i to smo saznali kada je već bila u poodmakloj trudnoći, a kako oni nisu skloni preteranom eksponiranju na društvenim mrežama, o izabranici šarmantnog glumca ne zna se mnogo.

Kako je rekao ruski glumac Ivan Oklobustin, Miloš Biković je "sada oženjen i ima divnu ženu", pa se spekuliše i da je par u tajnosti izgovorio sudbonosno "da", ali još uvek nisu to potvrdili.

Ko je Ivana Malić?

Za vezu Miloša Bikovića i Ivane Malić saznali smo 2021, a glumac tada nije komentarisao pisanje medija da je ponovo srećno zaljubljen.

Ipak, uskoro se pojavio na crvenom tepihu s novom devojkom, kada su Ivana i on zajedno stigli na premijeru njegovog filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje", a potom smo ih viđali i na drugim važnim događajima za njegovu karijeru.

Kako se pisalo, Ivana Malić je iz Crne Gore, konkretno iz prelepog primorskog Bara, a diplomirana je pravnica.

Ona je navodno u srodstvu s rijaliti učesnikom Vladimirom Tomovićem, ali za razliku od njega nije sklona eksponiranju svog privatnog života.

Izabranica Miloša Bikovića se, ipak, odlično snašla otkako je pred očima javnosti i u svakoj prilici kada treba da se pojavi pred kamerama izgleda vrlo otmeno, pa je na crvenom tepihu lako možete pomešati s nekom glumicom ili manekenkom.

Ona ni na društvenim mrežama ne otkriva previše o svom životu, pa smo tako do sad imali priliku da vidimo tek nekoliko fotografija iz njihovog doma i s putovanja u kojima je par uživao.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/Tamara Sorak Ranković/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.