NEMA ŠANSE DA POGODITE KO JE OTAC DAMIRA HANDANOVIĆA: U pitanju je POZNATI MUZIČAR, da li je ovo MOGUĆE da je ON?
Damir Handanović, Foto: Printskrin: Youtube/Ami G Show

IZNENADIĆETE SE

NEMA ŠANSE DA POGODITE KO JE OTAC DAMIRA HANDANOVIĆA: U pitanju je POZNATI MUZIČAR, da li je ovo MOGUĆE da je ON?

Damir nije želeo popularnost preko poznatog oca...

Objavljeno:

Damir Handanović u muzičkom svetu poznat je kao veoma uspešan kompozitor, koji radi sa najvećim imenima naše estrade. A to uopšte nije nikakvo čudo, jer kako naš narod kaže, iver ne pada daleko od klade.

A ljubav prema muzici i talenat Damir je nasledio od svog oca, folk pevača i kompozitora Hašima Handanovića Paška, koji mu je pokazao kako muzički svet zaista izgleda.

- Hit pesma "Devedeset dana" mi je produžila vek. Zahvaljujući maestru Mići Nikoliću snimio sam megahit, i to u ludilu rata i hiperinflacije. To je svakako moja najskuplja tezgaroška pesma. Uneo sam u nju i deo sebe, i kad je pevanje i kad je melodija i kad je tekst u pitanju - ispričao je Paško Handanović i dodao:

- Nikad neću zaboraviti solističke koncerte po Šumadiji pod radnim nazivom "Devedeset dana". Nema veće tezge od punih domova kulture i nema punijeg srca od radosne publike.

Prvu verziju pesme "Devedeset dana" Paško je snimio 1994. godine za produkciju Diskos, a desetak godina kasnije presnimio je za produkciju Renome.

Podsetimo, osim što se bavi muzikom, Damir je u braku sa ministarkom

Dubravkom Đedović o kojoj je nedavno ovako govorio:

- Nismo pričali o našem privatnom životu, jer to želim da ostane za nas. Upoznali smo se na "Serbian Openu", tu su nas spojili naši zajednički prijatelji. Pitao sam mog druga: "Ko je ova?", a on mi je rekao: "Dubravka iz banke, radi u banci. Ona ti je za to ekspert" - priča Handanović i dodaje:

- Završio nakon toga Novak meč i svi se tu okupili, a ja kažem: "Izvini, baš sam u nekim finansijskim problemima i kreditima. Možeš li da mi pomogneš?", a ona na to: "A ti si?", ja uzvratim: "Ja sam Damir" i ona je poručila da me zna i da je ispratila nešto oko moje muzike. Na kraju sam joj priznao da želim da izađemo na piće i da se okupimo - poručio je Damir u emisiji "Magazin IN".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Alo/Aleksandra Belić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.