KO JE KUM PORODICE ĐOKOVIĆ? Svešteno LICE o kom se ne zna mnogo: Snajka rešila sve da OTKRIJE, reči kidaju dušu
Đorđe i Saška Đoković, Foto: prentscreen/instagram/saskaveselinov

divno

KO JE KUM PORODICE ĐOKOVIĆ? Svešteno LICE o kom se ne zna mnogo: Snajka rešila sve da OTKRIJE, reči kidaju dušu

Saška je podelila zanimljivu priču o kumu koji je svešteno lice

Objavljeno:

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, i njegova supruga Saška Veselinov nedavno su krstili sina.

Sada je Saška podelila zanimljivu priču o kumu koji je svešteno lice i koji je venčao nju i mlađeg brata Novaka Đokovića, ali i prihvatio da bude kum na krštenju njihovog sina.

"Naša priča zapravo ide obrnutim redosledom... Prvo nas je Otac Miodrag venčao u Crkvi Sv. Marka 12.9.2022, zatim je na isti dan naredne godine krstio našeg Aleksandra. Prvo mi je mnogo pomogao u životu, baš onda kada mi je bilo najpotrebnije, zatim je našu ljubav krunisao...Pa bi se reklo da je taj čovek uradio sve što je mogao, ali je on na to prihvatio i da bude kum na krštenju našeg sina i time postane njegov duhovni vođa. U suštini, redosled nije ni bitan. I nije bitno ko je nekada bio u pravu. I ko još pobeđuje u međuljudskim odnosima?! I šta nam to donosi na kraju dana? A meni je Bog dao mnogo...Nisam sigurna da sam bila potpuno spremna na sve odjednom.. Iako su to mahom bile pozitivne životne okolnosti, sa velikim događajima dolazi i velika odgovornost...Jednom mi je čovek sa slike, otac Miodrag, rekao nešto i to je počelo baš da mi odzvanja: 'Lakše je kamili da prođe kroz iglene uši, nego bogatašu da uđe u Carstvo Nebesko...'. Uz tu rečenicu sam spoznala zbog čega sam se povukla, postala mnogo privatnija, ćutljivija osoba... Ja, koja sam uvek bila najglasnija gde god da se pojavim i takmičila se u svemu, jer sam obožavala pobede i da uvek budem u pravu. Da moja bude poslednja", napisala je Saška.

"Ta rečenica je samo formulisala stanje u kom sam se nalazila, te sam pronašla pravi opis sebe u sebi, i sebe u svojoj okolini... Kada samo vi pričate, ne možete da osetite druge u potpunosti. Intuicija slabi kada ne idete u pravom smeru. Nisam znala ko je dobar, ko ima skrivene namere, ko me iskreno voli, zato što su moje uši čule samo dobro poznati glas. Zato što sam birala da živim u svetu koji je poput bajke, gde su svi dobri, sve je dobro, sve što ja želim nekome - taj isto to želi i za mene. Ako ja ne mogu da se družim sa nekim iz koristi, kako bi to neko drugi mogao... Mi jesmo svi jedno, ako je dobro meni - učiniću sve što mogu da bude dobro i tebi. Ali ako želimo nekome loše, i činimo sve da ga povredimo, niko tu ne izlazi kao pobednik. I svi smo onda loše. I taj što mrzi, i tom što prave smicalice, i Bogu što nam je dao svu slobodu, a mi je koristimo u pogrešne svrhe. Ljubav je jedini put koji je pravi i koji treba da sledimo. Verujte".

Podsetimo, brat najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, izgovorio je sudbonosno "da" izabranici Saški Veselinov pre nešto više od godinu dana u Crkvi Svetog Marka.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.