RASKINULA SA BIVŠIM SEVERININIM MUŽEM, PA BRŽE BOLJE NAŠLA NOVOG DEČKA: Fatalna Teodora NEĆE DA ĆUTI, ovo su NOVINE
Teodora Bjelica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

privatni život

RASKINULA SA BIVŠIM SEVERININIM MUŽEM, PA BRŽE BOLJE NAŠLA NOVOG DEČKA: Fatalna Teodora NEĆE DA ĆUTI, ovo su NOVINE

Teodora Bjelica otkrila sve o novom partneru

Objavljeno: 16:22h

Teodora Bjelica nakon što je raskinula sa Kebinim sinom, Igorom Kojićem, vrlo brzo pronašla je novu ljubav sa kojom je kako kaže srećna i zadovoljna, ali ga vešto krije od očiju javnosti.

- Oduvek sam verovala da moja bajka mene čeka. Verujem u brak, verujem u ljubav. Maštala sam o dečijim imenima, kao što mašta svaka devojčica... - kaže lepa glumica i dodaje da bi volela mnogočlanu porodicu:

- Volela bih da imam dvoje dece, a videćemo šta će mi Bog dati... Priželjkujem intimno venčanje u krugu porodice i najbližih prijatelja. Papir mi nije toliko važan, koliko sam čin u kojem se zavetuješ partneru na večnu ljubav.

Teodora Bjelica otkrila sve o novom partneru
Teodora Bjelica otkrila sve o novom partnerufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je pol deteta u pitanju, Teodora Bjelica kaže da se time ne opterećuje:

- Biće kako Bog odredi, meni je samo bitno da budu živi i zdravi.

Iako krije identitet muškarca sa kojim je, ne krije čime ju je osvojio:

- Muškarac koji je osvojio moje srce ume najlepše da voli i to je ono što je meni najvažnije. Nije mi bitno čime se bavi, važno mi je samo da je pošten i vredan. Tradicionalna sam i žao mi je što su se te vrednosti u poslednje vreme izgubile i uloge zamenile. Za mene, muško je glava porodice, a žena stub. Nikada ne bih prihvatila nepoštovanje i nerazumevanje u odnosu - objašnjava atraktivna glumica.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je fizički izgled u pitanju, Teodora naglašava da joj on nije presudan kod muškarca. Ipak, bitno joj je da je on prati i da ide uz nju:

- Važno mi je da partner drži do sebe, svog zdravlja i tela. Esteta sam, volim sve što je lepo, a lepota je u oku posmatrača. Ne bih puno pričala o svom partneru. Bitno je da sam srećna i zaljubljena...

Iako je u stabilnom emotivnom odnosu, Bjelica ne krije da joj se muškarci udvaraju, pa i putem društvenih mreža:

- Živimo brzo, pa se sada i udvaranje svodi na ono putem društvenih mreža. Ne mora da znači da je taj način loš, zavisi koliko je osoba domišljata.

Teodora kaže da je zahvalna na svemu što ima, ali da na sebi neprestano radi.

- U ovom poslu nema vremena za tremu. Gluma je vežba i konstantan rad na sebi, učenje i iskustvo. Uloga u "Južnom vetru" donela mi je veliku popularnost i neke naredne uloge. Miloš Biković i Miodrag Radonjić stvorili su od početka prijatnu i profesionalnu atmosferu za rad, tako da je sve išlo glatko. Do sada nisam naišla na negativne komentare, mada, ono što nemaš u sebi, na to se i ne obazireš. Gledam samo sebe i svoje dvorište.

Bjelica ne pati od robnih marki ni skupocenih krpica, a neretko pazari i u radnjama polovne robe.

- Volim kvalitet, ali ne robujem trendovima. Radije kupim par stvari koje će mi trajati, a ne libim se ni da kupujem u "sekund hend" radnjama. Tamo uvek može da se pronađe dobar džemper ili stari vuneni kaput. Volim da se pohvalim drugaricama kada nešto pronađem po povoljnoj ceni. Ključ je u kupovini stvari koje teško izlaze iz mode. Ne treba robovati trenutnim trendovima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Informer/Sandra Stojanov/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.