NAKON SAZNANJA DA JE MILJANA TRUDNA MARIJA KULIĆ VAN SEBE: Izgovorila TEŠKE REČI, veoma POTRESNO
Marija Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rijaliti

NAKON SAZNANJA DA JE MILJANA TRUDNA MARIJA KULIĆ VAN SEBE: Izgovorila TEŠKE REČI, veoma POTRESNO

Marija je iznela svoje mišljenje o celokupnoj situaciji

Objavljeno: 14:27h

Rijaliti učesnica Miljana Kulić i dalje pokazuje da nije neko ko je u psihičkom stanju da samostalno vodi računa u o svom životu, pa je tako, po svemu sudeći, ponovo u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom.

Bez obriza što je imala nekoliko prekida trudnoće i što je na terapiji koju joj je prepisao psihijatar, kao i što je njeno dete dodeljeno Mariji Kulić na starateljstvo, Miljana se ne zaustavlja.

Nakon što je u ponedeljak uveče izjavila da misli da je trudna i da će ovoga puta zadržati dete, njena majka Marija smatra da njeno dete nije psihički stabilno, kao i da Zola, sa kojim je u odnosu godinama, njoj želi zlo.

- Evo, života mi, ja bih sve te koji namerno prave decu, nekom iz inata, koji javno govore da imaju uvek nezaštićene odnose, čije su devojke ostajale trudne i prekidale istu, obavezala na kastraciju. Kada si u stanju da upropastiš živote deci, ti nisi za život. Evo, to najiskrenije mislim. Sve taj to zna, i da smo mi bolesni i da Miljana psihički nije kako treba i da je on ne voli, nego koristi za rijaliti. Ona ima već dete koje čuva bez oca i da je pitanje da li će biti do kraja rijalitija i zaraditi novac, jer ona trenutno zarađuje samo u rijalitiju i pravi drugo dete. To može samo monstrum, a za monstrume zna se šta je- rekla je za "Blic" Marija Kulić.

Podsećanja radi, Zola je diskvalifikovan iz rijalitija i trenutno se provodi po Beču.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Jovan Ilić/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.