"VI DOVLAČITE NEKOG KO NIJE IZ SARAJEVA" Bura zbog nastupa ovog pevača na OBELEŽAVANJU 40 GODINA od ovog događaja
Toni Cetinski, Foto: Bus Plus produkcija/ATAImages

detalji

"VI DOVLAČITE NEKOG KO NIJE IZ SARAJEVA" Bura zbog nastupa ovog pevača na OBELEŽAVANJU 40 GODINA od ovog događaja

U Bosni i Hercegovini nastala je rasprava zbog koncerta Tonija Cetinskog u Sarajevu

Objavljeno:

Odbor za organizaciju obeležavanja 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara, održanih 1984. godine u Sarajevu, juče je na press konferenciji predstavio program godišnjice ZOI, koji će biti održan u februaru. Najveću pažnju među građanima izazvala je činjenica da će na obeležavanju godišnjice pevati Toni Cetinski.

Među prvima je informaciju osudio pijanista Vlado Podani.

"Odvratno!!!! 40 godina od Olimpijade, a Vi dovlačite nekoga ko nije iz Sarajeva, Bosne i Hercegovine… Toni je super, vrhunski izvođač, ali što volite da se uvlačite svima van granica naše zemlje… sram da vas bude… ‘Ugasili‘ ste nam umetnike, kulturu, sreću … i uvozite je da bi opravdali vaše uloge u tome… Zato napuštam Sarajevo i BiH… s ‘vama‘ ne želim da delim ni zrak", napisao je Podani.

"Baš me zanima da li bi iko iz Srbije ili Hrvatske za ovakvo dešavanje pozvao pevača koji nije iz njihove zemlje… evo odgovoriću vam - NIKADA!. Pored toliko mladih perspektivnih pevača iz BiH i živih legendi ti zoveš nekoga sa strane za obeležavanje 40 godina ZOI-a?! Šta je s glavom??? NO COMMENT!", oglasila se i influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Bonus video:

13:03

Toni Cetinski intervju

(Espreso/b92.net/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.