POTEZ ZADRUGARKI FRAPIRAO BAŠ SVE! Evo šta su uradile sa Janjuševim stvarima, njihov postupak napravio POMETNJU
Marko Janjušević Janjuš, Foto: Petar Aleksić

pogledajte

POTEZ ZADRUGARKI FRAPIRAO BAŠ SVE! Evo šta su uradile sa Janjuševim stvarima, njihov postupak napravio POMETNJU

Kulićeva uz pomoć Maje Marinković je odlučila da sebi napravi više prostora

Objavljeno:

Marko Janjušević Janjuš napustio je "Elitu" zbog smrti brata Mihaila Janjuševića. Njegova rijaliti devojka Aneli Ahmić ni do danas ne zna zašto je izveden iz Bele kuće i zašto ga još nema da se vrati.

Većina ukućana misli da je zaglavio kod lekara, pošto se poslednjih dana žalio na jaku glavobolju i da se ne oseća dobro.

Otkako njega nema Miljana Kulić se uselila u sobi za rehabilitaciju, gde je prenela svoje stvari i odlučila da se useli.

Međutim, u tome su je sprečavale Janjuševe stvari koje su još uvek bile tu, jer nije poznato da li će se on vratiti u rijaliti i ako se vraća kada će se to desiti.

Kulićeva uz pomoć Maje Marinković je odlučila da sebi napravi više prostora, pa su njegove stvari spakovale u crne džakove i stavi ih u ćošak sobe.

Ovaj njen potez napravio je pometnju jer ljudima na društvenim mrežama nije jasno da li je ovo znak da će Janjuš više neće vratiti u "Elitu" ili je ona samo želela da sebi napravi što bolji ugođaj dok njega nema i iskoristi prostoriju.

Inače, Aneli svakodnevno spominje Janjuša i naglašava koliko joj nedostaje, dok on, s druge strane, Aneli ni u jednom momentu nije ni "provukao", pa nikome nije jasno da li zadrugar planira da nastavi vezu sa njom, nakon povratka u rijalitiji.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Jovan Ilić/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.