JEDNA OD NAJLEPŠIH U JUGI, MUŠKARCIMA JE DOLAZILA U SNOVE: Malo ko zna šta joj se DESILO, ovo je SUROVA ISTINA
Foto: prentscreen/youtube/ExtraNenaMusic

KO BI REKAO?

JEDNA OD NAJLEPŠIH U JUGI, MUŠKARCIMA JE DOLAZILA U SNOVE: Malo ko zna šta joj se DESILO, ovo je SUROVA ISTINA

Sa samo 16 godina ostala je bez roditelja i tada na sebe preuzela brigu o sestrama, a evo šta se još dešavalo

Objavljeno: 08:57h

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena nije imala ni malo lak put do uspeha, ali nikad nije želela da iznosi detalje iz privatnog života, niti da kuka.

U detinjstvu je bila veoma stidljiva, tvrdi da je takva i danas, a malo ko zna da je krišom, u šesnaestoj godini savladala sve strahove i započela da se bavi muzikom.

- Moj put je od malena bio zacrtan, duhom sam bila povezana sa muzikom. Roditelji su me sa šest godina upisali u muzičku školu, sa šesnaest godina sam krišom od porodice pevala u zabavnom ansamblu, ubrzo i tajno upisala muzičku školu – rekla je Nena i dodala da je od prvog honorara kupila svoj pijanino.

Posebnu pažnju pevačica je skrenula 1992. godine
Posebnu pažnju pevačica je skrenula 1992. godinefoto: prentscreen/youtube/Djordje Nikolic

Sa samo 16 godina ostala je bez roditelja i tada na sebe preuzela brigu o sestrama. Tokom studentskih dana, pevala je u hotelu „Taš“ i time izdržavala sestre.

- Ja se od šesnaeste godine profesionalno bavim muzikom, brineo o sebi. Jako dobro sam se izborila sa tim, sve sam stizala, kasnije sam upisala i falkultet. Ujutru sam išla u školu, popodne sam išla na probe sa bendom, uveče pevama u hotelu Taš. Napustila sam studije nakon što sam shvatila da sam isceđena kao limun, ali me je profesorka ubeđivala da na fakultetu ima mesta za mene. Ja nisam imala od čega da živim, jednostavno sam to napustila i okrenula sam se muzic i- ispričala je Esktra Nena u emisiji „Iz profila“

Posebnu pažnju pevačica je skrenula 1992. godine, kada je predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji u Švedskoj numerom „Ljubim te pesmama“.

1 / 5 Foto: prentscreen/youtube/ExtraNenaMusic

- Bila sam lepa devojka koju su svi hteli pored sebe. Uzor mi je bila majka koja je bila prelepa, koja je sa crvenim ružom pravila ručak, njen osmeh… U svakom trenutku života sam samo njen lik videla, ona mi je bila uzor. Tu je snaga, u porodici da se postigne nešto u životu – istakla je pevačica u ispovesti.

Mnogi smatraju da se Nena nije promenila od početka karijere do sad, a nedavno je otkrila tajnu svog mladakačkog izgleda.

- Možda zvuči malo dosadno kada si uvek ista, ali sam ja zahvalna Bogu što me je sačuvao. Mogu da kažem da nisam urnisala sebe, nisam onaj tip koji pije, puši, ne izlazim noću, ne radim ništa što bi moglo da naškodi meni. Nekada samo malo više jedem ili se ulenjiim pa ne vežbam, samo pokušavam da sačuvam ono što sam dobila od prirode – rekla je ona i zaključila:

Mladolik izgled
Mladolik izgledfoto: Dragan Kadić

- Jako je deplasirano u svetu i svuda je aut pričati o godinama, to samo u našoj primitivnoj zemlji kažu ljudi „Jao što si ti za svoje godine“. Valjda naša dela govore, a ne naše godine, lepo je da ti neko kaže da lepo izgledaš. Najbitnije je zaista da sa svakom godinom dobiješ nešto, ali ostviš ono što si imao. Ja sam žena bez godina, jer ne priznajem godine, nego dela.

Bonus video:

00:55

IMAĆEŠ TI MENI PONOVO 180 KG! Barbara mu spremila ekstra KLOPU, on navalio ko MEĆAVA i ne može da stane (VIDEO)

(Espresp/Grand/I.Ankić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.