OTAC MU JE ŽIV, ALI O NJEMU GOVORI KAO DA NIJE: GODINA nemaju nikakav KONTAKT, a ovo su PIKANTERIJE IZ ODNOSA
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

STRAŠNO

OTAC MU JE ŽIV, ALI O NJEMU GOVORI KAO DA NIJE: GODINA nemaju nikakav KONTAKT, a ovo su PIKANTERIJE IZ ODNOSA

Istakao je da je veoma mlad osao bez oca, o kojem priča kao da više nije među živima

Objavljeno: 08:52h

Marko Đurovski, muzičar kojeg je domaća publika imala prilike da upozna u prvoj sezoni rijalitija Farma, vratio se na scenu posle duže pauze i u jednoj emisiji otkrio kakav odnos gaji sa svojom porodicom.

Njegov otac je Milko Đurovski, bivši fudbaler koji živi i radi u Makedoniji kao trener i ima drugu ženu, a sin sa njim nije imao kontakt dvadeset godina.

Gostujući u emisiji na televiziji Hajp, istakao je da je veoma mlad osao bez oca, o kojem priča kao da više nije među živima.

"Veoma mlad sam ostao bez oca, koji je u tom trenutku najpopularniji u bivšoj Jugoslaviji. I ja sam rastao tako, mogu da kažem da nemam nikakve bagove u tom smislu, u svom bračnom životu i odnosu prema svojoj deci", počeo je pevač u emisiji na Hajpu i dodao:

"Ne stavljam ustvari nikakvu paralelu i nikada se ne vodim tim i ne vraćam se u prošlost šta se meni desilo, pa ću ja sad na silu svom detetu da nadoknadim ono što ja nisam imao. Vodim se čistom emocijom i iz tog razloga moj brak uspeva toliko, jer kod mene je sve otvoreno. U tom smislu, najveća greška kod ljudi je što dovoljno ne poznaju svog partnera", smatra on.

Markovi roditelji su se razveli kada je imao samo tri godine. Mama Milena je podigla njega i dve godine mlađeg brata Marija. Milko Đurovski, živi i radi u Makedoniji kao trener, sa svojom drugom ženom. Skoro dvadeset godina Marko i Mario nisu umali kontakt s njim. Majka Milena im je bila stub porodice, najveći oslonac i podrška. Obojica su jako vezani za nju i zahvalni su joj za sve ono što su postigli u životu.

Bonus video:

00:15

Održane praznične vožnje u Loznici

(Espreso/Blic/Ivana BradanjiHajp/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.