VELIKA ISPOVEST EMINE JAHOVIĆ: Pevačica otkrila nepoznate detalje odnosa sa bivšim mužem, ovo su DETALJI
Emina Jahović, Foto: Milan Maricic/ATAImages

otvorila dušu

VELIKA ISPOVEST EMINE JAHOVIĆ: Pevačica otkrila nepoznate detalje odnosa sa bivšim mužem, ovo su DETALJI

Da živi u Americi, situacija sa njenom muzikom bi bila drugačija

Objavljeno: 15:16h

Emina Jahović kaže kako je uvek bila materijalno nezavisna, te da joj muškarac u tom smislu i nije bio potreban. Potom se dotakla i bivšeg supruga Mustafe Sandala.

- Jako mi smetaju naslovi u medijima u stilu "Emina Jahović našla milijardera", a i oni "Emina sad nije sa milionerom". Uvek sam zarađivala i nikad mi nije bio potreban muškarac da mi nešto da, već da se osećam sa njim sigurno u emotivnom, a ne u materijalnom smislu - kaže pevačica, i otkrila ko je više zarađivao u braku iz kojeg ima dvoje dece.

- Mustafa je zarađivao više, ali smo mnoge kampanje pa i druge stvari veoma često radili zajedno - istakla je Jahovićeva.

Kako kaže, Turska je mnogo veće muzičko tržište od Srbije.

- Da sam rođena u Americi, možda bi situacija bila potpuno različita, ali nisam - rekla je Emina i dodala da je sa bivšim suprugom retko obilazila tržne centre.

- Uvek smo se razdvajali, jer mi je u kupovini samo smetao. Nije imao strpljenja, a ni volje da razgleda sa mnom, uvek mi je izgledalo da žuri. Najpraktičnija mi je opcija da kupim nešto, donesem kući i isprobam, pa ako nije dobro, može da se vrati. Mnogo puta mi se dešavalo i da kupujem pa sakrijem kese kad uđem u kuću i posle rasporedim stvari - ispričala je pevačica za Goca šou.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam/Vladan Mišić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.