NOVI DEČKO NATAŠE BEKVALAC ISPRIČAO SVE: Biće vam VEOMA ZANIMLJIVE najmanje tri stvari koje je pomenuo!
Foto: prtsc/yotube, Damir Dervišagić

baš po meri

NOVI DEČKO NATAŠE BEKVALAC ISPRIČAO SVE: Biće vam VEOMA ZANIMLJIVE najmanje tri stvari koje je pomenuo!

Luka je IT stručnjak i jedan od najuspešnijih mladih preduzetnika u Beogradu
Objavljeno: 12:13h

Luka Lazukić (36), novi dečko pop zvezde Nataše Bekvalac, pored toga što je vrlo privlačan mladić, vodi više nego zanimljiv život.

Naime, Luka je IT stručnjak i jedan od najuspešnijih mladih preduzetnika u Beogradu. On je suvlasnik kompanije koja se bavi programiranjem i digitalnim medijima. Luka je nedavno objasnio kako je uspeo da za kratko vreme razvije poslovanje do najviših nivoa.

Vrednim i poštenim radom, slušanjem tržišta, praćenjem konkurencije - rekao je između ostalog Luka u jednom intervjuu.

Pored toga što se bavi osmišljavanjem raznih aplikacija i platformi u okviru digitalnih medija, Luka je strastveni motociklista i svake godine učestvuje na raznim moto - manifestacijama. Pošto mu je vožnja motora omiljeni hobi, on shodno tome vodi takav stil života i voli žene u tom fazonu.

foto: prtsc/yotube

- Pošto sam veliki ljubitelj motora, volim žene koje furaju taj moto-stil, nose odevne predmete od kože. Rekao bih, one žene koje su pank - rok fazonu - priznao je Lazukić u razgovoru za magazin "Stori" kada je krajem 2015. godine uradio seksi modni editorijal sa modnom kreatorkom Suzanom Perić.

On je tada priznao da voli žene koje imaju tetovaže na svom telu i da mu je to seksi.

- Tetovaže na određenim mestima urađene kvalitetno mogu jako lepo da izgledaju na jednoj ženi - rekao je novi dečko Nataše Bekvalac.

Inače, ovaj mladić specifičnih očiju pre veze sa pop pevačicom bio je u braku, iz kojeg ima jedno dete. U mladosti se bavio košarkom, a njegov najveći uspeh je zlato na Evropskom prvenstvu 1997. godine.

(Espreso.co.rs / Puls / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.