ŠUŠKALO SE DA SU JOJ TANJA SAVIĆ I SLAVICA PREOTELE SLAVU: SRBI su je OBOŽAVALI, a onda je NESTALA, gde je SADA?
Foto: Printscreen: Youtube/EASYZOLA

DAVNO BEŠE

ŠUŠKALO SE DA SU JOJ TANJA SAVIĆ I SLAVICA PREOTELE SLAVU: SRBI su je OBOŽAVALI, a onda je NESTALA, gde je SADA?

Mnogi pamte njeno umiljato lice..

Objavljeno: 12:31h

Prva sezona "Zvezde Granda" napravila je veliki bum na javnoj sceni, a u toj sezoni je pobedio Bane Mojićević. Te 2004. dobili smo momke i devojke koji su kasnije napravili velike karijere, a kao ženske takmičarke su se posebno izdvojile Tanja Savić i Slavica Ćukteraš.

U ovom serijalu svoje prve pesme na zajedničkom albumu snimili su osam momaka i tri devojke, a ono što je zanimljivo je da su trećoj devojci takođe predviđali veliki uspeh i popularnost iako se to na kraju nije desilo...

Aleksandra Ristanović je ta treća devojka, a mnogi su tvrdili da su joj Tanja i Slavica preotele slavu. Aleksandra je rođena 1983. godine u Čačku, a mnogi pamte njeno umiljato lice.

Zvezde Granda
foto: Prinstcreen/Instagram/estradnimuzickivremeplov

Ostala je upamćena i po specifičnom glasu i po tome što je isključivo pevala "dvojke".

Nakon završetka takmičenja Aleksandra je snimila baladu „Dočekaj me sa osmehom“, a onda učestvovala na prvom Grandovom festivalu sa pesmom „Kaži da me voliš“.

Ostala je upamćena i po specifičnom glasu
Ostala je upamćena i po specifičnom glasufoto: Printscreen: Youtube/EASYZOLA

Potom je napravila pauzu od 13 godina kada se nije pojavljivala na televiziji i portalima, a onda se pesmom "Žena nevolja" vratila na scenu 2017. godine.

Aleksandra je uvek bila smerna i fina, a takva je i sada. Ona se još uvek bavi muzikom, ali se odrekla estardnog neba. Najviše nastupa po privatnim proslavama i u klubovima, a evo kako danas izgleda:

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/aleksandra.ristanovic.83

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:59

U PREGOVORIMA SMO ZA ARENU! Slavica Ćukteraš o jubilarnom koncertu prve postave Zvezde Granda: EVO DA LI ĆE DOĆI DO REALIZACIJE

(Espreso / Milica STanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.