GLUMIO JOJ JE PROFESORA, OD NJE JE 22 GODINE STARIJI: Ova LEPOTICA je bila u BRAKU sa Bogdanom Diklićem
Bogdan Diklić, Foto: M.M./ATAImages

ZANIMLJIVO

GLUMIO JOJ JE PROFESORA, OD NJE JE 22 GODINE STARIJI: Ova LEPOTICA je bila u BRAKU sa Bogdanom Diklićem

Bogdan Diklić ima ćerku koju voli više od svega na svetu, a dobio ju je u braku s lepom glumicom

Objavljeno:

Glumac Bogdan Diklić jedan je od najpoznatijih umetnika na domaćoj javnoj sceni, a premda se čini da znamo sve o njegovim ulogama i uspesima, glumčev privatni život mnogima je nepoznanica.

Diklić ima ćerku Sofiju, za koju je isticao da mu je bila motiv da "preživi tri srčana udara".

Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite – rekao je svojevremeno glumac za medije.

Bogdan Diklić je Sofiju dobio u braku s 22 godine mlađom glumicom Dijanom Marojević, od koje se razveo 2015. godine. Ipak, pisalo se kako su ostali u dobrom odnosu posle razvoda i da se zajedničkim snagama staraju o ćerki. Par je, inače, u filmovima "Četvrti čovek" i "Lajanje na zvezde" delio kadrove.

Dijana Marojević Diklić poreklom je iz Nikšića, a njen lik ste viđali u serijama i filmovima domaće produkcije.. Slavu je stekla ulogom u filmu "Lajanje na zvezde", a zapaženu ulogu imala je i u seriji "Neki novi klinci". Iako je i sama glumica, prethodnih godina se posvetila predavanju. Danas je profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, ali radi i u pozorištu i kao profesor u privatnoj školi glume.

Bogdan ističe da je njihova ćerka nasledila majčinu lepotu.

Dosta je povukla po Dijaninoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji, moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete — pričao je tada glumac za domaće medije.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.