"NEKE STVARI NE SMEJU DA SE PONOVE..." Biljana Tipsarević o BRAKU sa Jankom, jednu stvar želi da PROMENI
Biljana Tipsarević, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

otvorila dušu

"NEKE STVARI NE SMEJU DA SE PONOVE..." Biljana Tipsarević o BRAKU sa Jankom, jednu stvar želi da PROMENI

Kreatorka je zadovoljna time kako joj je prošla prethodna godina, iako je doživela velike gubitke

Objavljeno: 10:19h

Biljana i Janko Tipsarević su godinama u skladnom braku, a osim što su ostvareni kao supružnici i roditelji, oboje su uspešni i u svojim profesijama.

Ipak, kako Biljana priznaje, nije uvek lako nositi se sa svim što život stavi pred njih.

- Trudim se da održim balans, da budem Janku podrška. Oboje gradimo internacionalne karijere i često smo zbog posla razdvojeni, ali tako funkcionišemo ceo naš život i uz poverenje, međusobnu podršku i razumevanje sve je moguće - kaže Biljana i nastavlja:

Biljana Tipsarević o braku sa Jankom
Biljana Tipsarević o braku sa Jankomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nije lako, štaviše, oboje budemo veoma iscrpljeni što kada se gleda površinski sa strane to ne izgleda tako, ali naše blisko okruženje to i te kako zna. Oboje smo vrlo otvoreni i iskreni, transparentni i kroz život je mnogo lakše kada ste u svakom momentu istinski ono što jeste kako prema sebi tako i prema drugima. Jedno drugom se ne mešamo u posao, tu smo da saslušamo jedno drugog po potrebi. Ali, Janko nikada nije bio umešan u moj posao ni po kojem osnovu, čak ga i nekada iznenadim nečim na čemu sam radila kada vidi rezultat, a i obrnuto - priča Biljana.

Kada je u pitanju prošla godina, Biljana ističe da ništa ne bi menjala, ali da bi rado neke stvari ostavila tamo, da se ne ponove.

- Ne želim ništa da zaboravim, samo postoje stvari koje ne želim da se ponove. Svaki neprijatan i bolan događaj je lekcija više u životu, iskustvo koje nas ili ojača ili slomi. Iz toga vidimo koliko smo jaki i spremni da iz loših situcija postanemo mudriji, jači i zahvalniji u životu. Život je lep i ima mnogo lepih trenutaka koji se svaki računa i svaki treba slaviti. Ova godina je bila puna izazova, kako poslovnih tako i privatnih. Izdešavale su mi se fantastične stvari o kojima sam godinama maštala i na kojima sam vredno radila, a sa druge strane, kao i svima, desile su se i tužne stvari poput gubitka nama važne osobe - priča ona i dodaje:

 Biljana ističe da ništa ne bi menjala, ali da bi rado neke stvari ostavila tamo, da se ne ponove.
Biljana ističe da ništa ne bi menjala, ali da bi rado neke stvari ostavila tamo, da se ne ponove.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ali, to je život, zahvalna sam što smo ga i imali u životu, što smo imali ljubav i čoveka koji nas je mnogo naučio i mnogo radosti doneo. Kao majka pamtim sve prelepe momente odrastanja i sazrevanja svoje dece, dok gledam kako se razvijaju u svakom pogledu je za mene najveći ponos i uspeh. Ponosna sam na svoju decu u kakve osobe sazrevaju, kako imaju veliku empatiju prema svojoj okolini i ljudima generalno, njihova plemenitost i način razmišljanja me svaki put oduševi i učim od njih mnogo, kao što i oni kao sunđer upijaju model ponašanja nas kao roditelja.

Kreatorka ističe da joj Jankova podrška znači
Kreatorka ističe da joj Jankova podrška značifoto: Damir Dervišagić

Na kraju, kako ističe, uvek je ponosna na uspehe svojih bliskih ljudi i smatra da svi treba jedni drugima da budu podrška.

- Nekako sebe stavljam na poslednje mesto, ali trudim se da to promenim kako bih bila što bolja verzija sebe. Rad na sebi je najbitniji jer samo tako možete biti zdraviji, srećniji, bolja majka, supruga, sestra, ćerka i prijatelj - zaključila je kreatorka.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.