SVI MUŠKARCI U SRBIJI SU BILI ZALJUBLJENI U NJU: Odselila se DALEKO, a evo ko joj je MUŽ, kraj njega je NAŠLA SREĆU
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/Vlado Georgiev

nekad i sad

SVI MUŠKARCI U SRBIJI SU BILI ZALJUBLJENI U NJU: Odselila se DALEKO, a evo ko joj je MUŽ, kraj njega je NAŠLA SREĆU

Lepa glumica Marija Jakšić dvehiljaditih godina imala je veliku popularnost i važila za zavodnicu za kojom su ludeli muškarci. Međutim, odlučila je da napusti kako glumu, tako i Srbiju, i započne potpuno nov život.

Objavljeno:

Marija Jakšić je završila glumu na akademiji "BK" u klasi Radeta Markovića, nakon čega su usledile uloge u filmovima "Mala noćna muzika", "Kordon", "Mi nismo anđeli 2", ali i serija "Mješoviti brak", koja joj je donela popularnost.

Fotografisala se za srpsko izdanje magazina "Plejboj", što je svojevremeno takođe izazvalo veliku pažnju. Ipak, u jeku slave ona je batalila glumački poziv i odlučila da se odseli jer, kako priznaje, nije bila zadovoljna.

- Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja - rekla je Marija jednom prilikom za "Blic".

Fotografisala se naga za srpsko izdanje magazina 'Plejboj'
Fotografisala se naga za srpsko izdanje magazina "Plejboj"foto: prentscreen/youtube/Milovan Petrovic

Brineta se sa suprugom odselila u Indiju, a par je dobio sina kome su dali ime po najpoznatijem srpskom naučniku - Tesla.

O Mariji se pre par meseci pisalo i pričalo, kad je specijalizovani let "Er Srbije" sa našim državljanima koji su evakuisani iz Izraela stigao u našu zemlju, na kom je bila i ona.

 Marija je završila glumu na akademiji 'BK' u klasi Radeta Markovića
Marija je završila glumu na akademiji "BK" u klasi Radeta Markovićafoto: Facebook printscreen/Marija Jakšić

Ona se tad oglasila sa beogradskog aerodroma.

- Bežali smo u skloništa, potpuno je neprijatno. Mladi ljudi se pakuju uveče u uniforme i sa malim torbama ih izvoze u rat. Nije prijatno naravno, kako bi bilo prijatno, surovo je i jezivo - rekla je Marija Jakšić.

- Strašna je frka i panika oko aviona, oko izlaza iz zemlje. Ovde su imali sedam mesta, neki Srbi su ostavljeni da čame tamo. Karta ne može da se kupi onlajn - dodala je tad za "Telegraf".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.