PRVA POSETA DEDA RAJKA! OTAC MARIJE ŠERIFOVIĆ DOŠAO DA VIDI UNUKA: Najsrećniji dan u njegovom životu
Šerifovići, Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

dirljivo

PRVA POSETA DEDA RAJKA! OTAC MARIJE ŠERIFOVIĆ DOŠAO DA VIDI UNUKA: Najsrećniji dan u njegovom životu

Prvi susret dede i unuka

Objavljeno:

Pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine. Naime, surogat majka rodila je njenog sina Marija, koji je postao centralna figura u porodici Šerifović.

I dok se pevačicina majka Verica uselila kod ćerke kako bi joj bila na raspolaganju za pomoć oko dečaka, u posetu mališanu došao je i ponosni deda Rajko Šerifović.

- Otac Marije Šerifović došao u Beograd kako bi video unuka. Rajkovoj sreći nema kraja, jer je dobio naslednika. O tome je uvek maštao. Susret dede i naslednika bio je dirljiv. A Rajko je za naslednika spremio i poseban poklon za uspomenu - kaže izvor.

1 / 5 Foto: prentscreen/Youtube/Marija Šerifović

Inače, Rajko Šerifović podelio i prve utiske nakon rođenja mališana.

- Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda - rekao je ponosni deda tada.

Beba se rodila na klinici u Los Anđelesu

Dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju.

Pevačica je sa majkom Vericom Šerifović otputovala u Ameriku sredinom novembra kako bi bila uz surogat majku tokom priprema za porođaj.

Budući da je Amerika država koja je najviše napredovala, u smislu kompletne procedure oko surogat majčinstva - od brige prema ženama, koje su surogat majke, do kompletne pravne i psihološke logistike koja je veoma izazovna i veoma važna Šerifovićka se odlučila da baš tamo njeno dete dođe na svet.

Osim toga, Marija deset godina unazad putuje u Ameriku, što iz privatnih što iz profesionalnih razloga, i smatra je svojom drugom zemljom.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Milica Štulović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.