JEDAN OD NAJVEĆIH HITOVA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ JE OBAVIJEN VELOM MISTERIJE VEĆ 30 GODINA: Autor se UBIO, jezivo
Aleksandra Prijović, Foto: Pera/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

JEDAN OD NAJVEĆIH HITOVA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ JE OBAVIJEN VELOM MISTERIJE VEĆ 30 GODINA: Autor se UBIO, jezivo

Jedan od najvećih hitova Aleksandre Prijović je obavijen velom misterije

Objavljeno:

Samoubistvo autora čuvenog Prijinog hita nikada nije razrešeno i sa sobom nosi mnoge misterije.

Mlada regionalna zvezda Aleksandra Prijović, vlasnica je mnogobrojnih hitova. Međutim, jedina pesma koja nije u njenom vlasništvu, koju je Prija prepevala, a koja se može naći na jednom od njenih albuma, jeste numera "Sačuvaj tajnu ljubavi moja", pevača Dušana Kostića.

Dušan Kostić bio je popularni pevač narodne muzike, a pesma koja ga je vinula u sam vrh estrade bila je upravo balada koju je Aleksandra svojom izvedbom oživela.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dušan je preminuo 13. maja 1996. godine, a njegova smrt obavijena je velom misterije i nakon skoro 30 godina.

Naime, pevač je tog dana viđen kako skače preko ograde Pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, nakon čega nikada više nije viđen.

Međutim, ono što je izazvalo opštu sumnju, jeste činjenica da je jedini očevidac pevačevog samoubistva bio radnik ŽTP Saša Veljković, koji je policiji rekao da ipak nije siguran da je čovek koji je tog dana izvršio samoubistvo zapravo Kostić. Telo nastradalog autora hita "Sačuvaj tajnu", nikada nije pronađeno, što je bilo sasvim dovoljno da se u javnosti pojavi crv sumnje. Dugo nakon ovog dana pričalo se o incidentu, a priča je dobila i nekoliko verzija. Prema jednoj verziji, Duško je ubijen, a njegovo samoubistvo je iscenirano da bi se zločin prikrio. Bilo je i onih koji su verovali da je pevač bio u depresiji kada se ubio jer nije mogao da vrati slavu. Treća verzija, pak, sigurno je i najčudnija, Duško je sam iscenirao samoubistvo, nakon čega je zbog ogromnih dugova pobegao iz zemlje i ostavio porodicu.

1 / 2 Foto: M.M./ATAImages

Ono što je ipak najčudnije u celoj ovoj priči, jesu anonimna pisma koja su stigla u isto vreme na tri adrese, najbližim članovima Dušanove porodice sa identičnom porukom: "Mnogo vas volim, oprostite mi". Pismo nije imalo markicu i potpis.

- U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače - otkrila je Kostićeva supruga Nevenka svojevremeno.

Bonus video:

00:09

Prija obećala da neće plakati

(Espreso/Informer/M.B./Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.