NAKON SVIH DRAMA, ON SADA UŽIVA: Evo gde se nalazi i šta radi Boki 13, zavalio se u FOTELJU i...
Boki 13, Foto: Printscreen Youtube/Телма ТВ / Telma TV

ko bi rekao?

NAKON SVIH DRAMA, ON SADA UŽIVA: Evo gde se nalazi i šta radi Boki 13, zavalio se u FOTELJU i...

Boki 13 je na svom Instagramu objavio kako provodi Novu godinu

Objavljeno:

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 nedavno je pušten iz zatvora "Idrizovo" gde je proveo četiri godine.

Iako se retko oglašava na društvenim mrežama, nekadašnji voditelj otkrio je kako je proveo Novu godinu.

On je pozirao u svom stanu, pored okićene novogodišnje jelke, a u rukama je držao jastuk sa Deda mrazom.

- Dom je najdragocenije mesto na svetu. Srećna Nova 2024!!! U Novoj 2024. godini želim vam beskrajnu sreću i zdravlje, mnogo radosti i blagostanja. I verujte, i verujte, i verujte snažno i nikada ne odustajte od svojih ciljeva koliko god da je teško i nemoguće. Čvrsta vera, iskrena želja i pozitivna misao pomažu! Da ste živi i zdravi. Srećna Nova godina - napisao je Boki.

Inače, Boki 13 je nedavno otkrio da mu je zdravlje ugroženo, jer je ostao bez 90 odsto stomaka i sad uči da živi s tim, a uz sebe uvek mora da nosi terapiju. Boki 13 je istakao da svaka komplikacija može da mu ugrozi život.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

- Moje zdravstveno stanje, iz dana u dan, uz bilo kakvu komplikaciju, moglo bi da bude opasno po život. Dijagnostikovana mi je 'crevna metaplazija' stomaka i deo tankog creva, preko 90 posto je uklonjeno. Tužno je što je moje zdravstveno stanje postalo tema rasprave u celoj zemlji. Čovek kome je izvađeno preko 90 odsto stomaka je imao subtotalnu gastrektomiju zbog prisustva više od osam čireva - crevna metaplazija, što znači prekancerozno stanje - rekao je šoumen i naastavio:- Trenutno ponovo imam čireve i nekoliko varikoziteta (krvarenje iz želuca, pri. auto) koji su opasni po život. Sa ovakvim zdravstvenim stanjem nisam bio u stanju da budem u zatvoru, u kojem sam izdržavao kaznu na koju sam pravosnažno osuđen i zbog toga sam pušten na kućno lečenje. Sa sobom nosim čitavu terapiju da bih funkcionisao, pored toga što imam ozbiljan režim ishrane, koji zahteva posebno u hranu da bi funkcionisao", rekao je Boki 13 za "skopje1.mk".

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Telegraf/J.S./Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.