ŽELJKO SAMARDŽIĆ NEPREPOZNATLJIV: Da ste ga sreli na ulici samo biste prošli PORED NJEGA, tako je tad IZGLEDAO
Željko Samardžić, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

mladost

ŽELJKO SAMARDŽIĆ NEPREPOZNATLJIV: Da ste ga sreli na ulici samo biste prošli PORED NJEGA, tako je tad IZGLEDAO

Mada je danas njegov lik svakom poznat, Željka Samardžića iz mlađih dana gotovo da ne biste prepoznali

Objavljeno:

Pop pevač Željko Samardžić već decenijama je jedan od najvoljenijih domaćih umetnika. Njegove pesme odavno su osvojile srca publike, a njegovu karijeru nikada nisu pratili nikakvi skandali i ružne reči, naprotiv, čitav uspeh na estradi duguje isključivo svojim pesmama.

Željko živi u skladnom braku sa suprugom Majom Samardžić, s kojom je dobio tri ćerke, Sanju, Danijelu i Minju, koja je krenula očevim muzičkim stopama.

Iako deluje da je sve već poznato o Željkovom životu i karijeri, malo ko se seća njegovih početaka.

Naime, kako se navodi, Željko je u svom rodnom Mostaru započeo karijeru kao pevač zabavne muzike, a posebno je voleo da peva pesme Kemala Montena. Čuveni festival "Vaš šlager sezone" nije mu doneo veliki uspeh, pa je u to vreme bio lokalni pevač, a po izbijanju rata, Željko je stigao u Beograd, gde su ga sačekali brojni beogradski lokali. On je snimio debi album sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom, a na festivalu "Pjesma Mediterana" osvojio je nagradu s pesmom "Sipajte mi još jedan viski".

Nakon toga, usledili su albumi, hitove i brojne nagrade na festivalima, a ostalo je istorija. Ipak, malo ko zna kako je Željko izgledao na samom početku svoje karijere u Mostaru.

Jednom prilikom je na društvenim mrežama isplivala fotografija iz 1979. godine, na kojoj se vidi da je Željko već tada bio sed i delovao starije, ali veoma je prepoznatljiv u odnosu na danas. Fotografija je nastala u Mostaru, u blizini Starog mosta:

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.