JELENA KARLEUŠA GOŠĆA U SUPERFINALU TAKMIČENJA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM"! Ne propustite večeras od 20h na Kurir TV
Jelena Karleuša i Dragana Mirković, Foto: Kurir televizija

kurir televizija

JELENA KARLEUŠA GOŠĆA U SUPERFINALU TAKMIČENJA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM"! Ne propustite večeras od 20h na Kurir TV

Večeras na Kurir televiziji u 20 časova "Rame uz rame sa Draganom"

Objavljeno:

Iza takmičara je dug put, mnogo uloženog truda i rada na sebi, a nakon skoro tri meseca došli smo do samog kraja i epizode u kojoj ćemo saznati pobednika ovog plesnog takmičenja jedinstvenog na našim prostorima, koji ima sve kvalitete da stane rame uz rame sa Draganom Mirković, jednom od najvećih zvezda jugoslovenske muzičke scene.

Pred šestoro finalista stavljen je novi zadatak - da osmisle koreografiju za po dve pesme Dragane Mirković. Produkcija im je dala svu slobodu u izboru pesama i ideje za nastup.

Specijalna gošća i članica žirija ovog velikog finala biće Jelena Karleuša, naša velika muzička zvezda. Kao neko ko je svoju karijeru gradio decenijama i opstao na estradi, a pritom osim muzike akcenat stavljao i na scenski nastup, Jelena je i više nego kompetentna da naše takmičare ohrabri, posavetuje, ali i uputi kritike.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

Kako su se finalisti spremili za finale takmičenja, koliko su bili kreativni, maštoviti, a koliko su poklekli pred tremom i uzbuđenjem, kao i ko je osoba koja će poneti titulu najboljeg - saznaćete večeras od 20 časova na Kurir televiziji!

Ne smemo zaboraviti ni one takmičare koji nisu ušli u finale i time izgubili šansu da se bore za titulu najboljeg i novčanu nagradu od milion dinara. U ovoj epizodi oni su dali svoj sud o takmičarima, istakli ko su im favoriti, ali i otkrili da li su razočarani jer je njihov san o pobedi prekinut.

U 20 časova na Kurir televiziji
U 20 časova na Kurir televizijifoto: Kurir televizija

Ne propustite veliko finale emisije "Rame uz rame sa Draganom" večeras od 20 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

01:03

ŠOKIRANA SAM! POKIDALA SAM VEČERAS, A DOBILA SAM TAKO MALO POENA Takmičarka revoltirana ocenom žirija, Dragana je smirivala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.