ŽENE ODLEPILE ZA POPOM IZ SERIJE "POPADIJA" Sada je isplivalo BAŠ SVE O NJEMU, njegov privatan život na TANCI
Dejan Bućin, Foto: Pritnskrin: Instagram/dejanbucin

IZNENADIĆETE SE

ŽENE ODLEPILE ZA POPOM IZ SERIJE "POPADIJA" Sada je isplivalo BAŠ SVE O NJEMU, njegov privatan život na TANCI

Sudeći po Instagramu, može se videti da Dejan voli sport, umetnost, pustolovine, kao i druženja

Objavljeno:

Glumac Dejan Bućin (38) osvojio je domaću publiku ulogama u filmu "Nečista krv-greh predaka", kao i u seriji "Popadija".

Čini se kao da ga uloge sveštenih lica prate, jedna za drugom, a glumac tvrdi da je sve to zbog izgleda.

Može se reći i da je u pravu, budući da voli crni, rokerksi stil, te se često može videti u izdanjima na kojima ima dugu kosu i puštenu bradu.

- Jednim delom je to sigurno slučajnost, ali veliki udeo ima i moj izgled. Likom odgovaram toj vrsti religijskih uloga - igrao sam Isusa, apostola Marka i, eto i vladiku Mirona. Možda je vreme da se ošišam i obrijem, kako bih se sklonio od takvih uloga, iako su mi drage jer nose veliki glumački potencijal - pričao je Dejan za Gloriju.

Ipak, njegov stil života, kao i izgled, žene obožavaju.

Sudeći po Instagramu, može se videti da Dejan voli sport, umetnost, pustolovine, kao i druženja, a može se videti i po neka fotka bez majice. Ipak, svoju platformu najviše koristi zbog posla.

Dejan je rođeni Beograđanin, ali duže od 20 godina živi i gradi karijeru i u Nemačkoj.

- Poreklo sa majčine strane vuče iz Bosne, a sa očeve iz Crne Gore, što je jasno po mom prezimenu - otkrio je on jednom prilikom.

Gluma je za njega bila hobi dok je studirao političke nauke i radio kao konobar, ali talenat je "prelomio", pošto je već na trećoj godini studija glume u Berlinu primljen u prestižni Berlinski ansambl. U Nemačkoj je napravio bogatu pozorišnu karijeru, a sarađivao je i sa svetskim imenima poput Terensa Malika, Kare Delevinj i Orlanda Bluma.

1 / 5 Foto: Foto: Instagram/dejanbucin

Sa Karom i Orlandom igrao je u seriji "Carnival row".

- Nesvakidašnje iskustvo, igrali smo vilenjake sa krilima, bilo je dosta akcije. Super smo se zabavljali na setu. Sa Orlandom sam imao samo nekoliko susreta jer nismo imali mnogo zajedničkih scena, ali sam se zato s Karom baš sprijateljio. Često smo snimali noću, van Praga, na različitim lokacijama. Bilo je veoma hladno, čak minus trinaest stepeni i morali smo da držimo atmosferu na nivou, pokušavali smo da se zabavimo da ne bismo mislili na hladnoću. Ta noćna snimanja, pogotovo zimi, nikad nisu prijatna, ali je i to deo posla - rekao je glumac.

Kada je reč o ulozi paroha Mikija u "Popadiji", Dejan je rekao:

- On je imao burnu prošlost i spas je našao u veri i Bogu, mislim da ga je ljubav prema Dessi dodatno stabilizovala. Njegova glavna karakteristika je diplomatija, jer on "gasi požare koje ona potpaljuje“. Privatno sam takođe diplomata. Stišavam tenzije, kada dođe do nekog sukoba, ali to činim samo do određene tačke. Impulsivan sam kao i Miki, lestvica je visoka, ali kada mi dođe "žuta minuta“, onda "pucam“.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf/D.J. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.