NA PRVI POGLED JE ZNALA DA ĆE SE UDATI ZA NJEGA, A NI IME MU NIJE ČULA: Evo koji SPORTISTA je osvojio LEPU NATAŠU
Foto: A.K./ATAImages

da li ste znali?

NA PRVI POGLED JE ZNALA DA ĆE SE UDATI ZA NJEGA, A NI IME MU NIJE ČULA: Evo koji SPORTISTA je osvojio LEPU NATAŠU

Glumica Nataša Tapušković već duže vreme uživa u srećnom braku

Objavljeno:

Poznata glumica Nataša Tapušković se proslavila u filmu koji svi na ovim prostorima neizmerno vole - Lajanje na zvezde.

Ona je u tom ostvarenju o maturntima jedne gimnazije u provinciji igrala devojku Filozofa koga je tumačio Dragan Mićanović i pobrala je velike simpatije.

No, nakon toga se odselila iz Srbije i nismo imali prilike da je vidimo neko vreme. Živela je u Italiji, gde se zaposlila kao bejbisiterka u Bolonji i nije bila sigurna da li uopšte želi da se bavi glumačkim poslom.

A čoveka svog života je upoznala sa 27 godina i to baš onda kada ga je najmanje tražila. Tačnije, nije ga tražila uopšte, već su joj ga našli, kako je jednom rekla i to na ugovorenom sastanku.

- Imala sam 27 godina i naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u „Stupici“, posle predstave ,,Supermarket'“, u kojoj sam igrala - pričala je Nataša i svojoj ljubavnoj priči.

Čoveka svog života je upoznala sa 27 godina i to baš onda kada ga je najmanje tražila
Čoveka svog života je upoznala sa 27 godina i to baš onda kada ga je najmanje tražilafoto: Dragana Udovičić

Prilikom upoznavanja nije ni čula lepo njegovo ime, ali joj jedna misao prošla kroz glavu.

- Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: „Aha, ovo je moj muž.“ Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: „Sigurno je to taj.“ Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe - kaže glumica.

No, u početku nije sve išlo tako glatko. Ali ne zbog toga što se nisu sviđali jedno drugom, već zbog poslovnih okolnosti.

čoveka svog života je upoznala sa 27 godina i to baš onda kada ga je najmanje tražila
čoveka svog života je upoznala sa 27 godina i to baš onda kada ga je najmanje tražilafoto: Dragana Udovičić

- Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana. Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film „Život je čudo“ i venčali se posle godinu dana – seća se Tapuškovićka.

Natašin muž je Vuk Tapušković koga nemamo suviše često prilike da vidimo u javnosti i on je poznati teniski trener. Vuk se tim poslom bavi skoro tri decenije i veome je cenjen u tom krugu.

Tokom svoje karijere imao je prilke da radi u sa velikim imenima domaćeg tenisa kao što su Viktor Troicki, Jelena Janković i Boris Pašanski.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.