MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO! Nakon odnosa Miljane i Zole ODLUČILA DA JE VODI LEČENJE? Ovo su DETALJI
Marija Kulić, Foto: Nemanja Nikolić

SVI DETALJI

MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO! Nakon odnosa Miljane i Zole ODLUČILA DA JE VODI LEČENJE? Ovo su DETALJI

"Ko je mene do sada slušao šta ja podržavam, a šta ne." rekla je Marija

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica i majka Miljane Kulić, Marija Kulić oglasila se za Espreso nakon što su Miljana i Lazar Čolić Zola krenuli ka pomirenju i imali intimne odnose.

Naime, mi smo pozvali Mariju kako bi od nje saznali šta ona misli o situaciji koja se trenutno odvija u Eliti, kao i da li podržava Miljanu nakon što je izjavila da joj je najveća želja da se u 2024. godinu uda za Zolu i rodi mu dete.

- Ko je mene do sada slušao šta ja podržavam, a šta ne. Slušala sam njene izjave sto se tiče njenih odnosa sa bivšim partnerima, da ne ponavljam. Čuli su svi koji prate, pa mislim da je sve to bilo, veži mački o rep - započela je Marija, pa dodala da je više svoju ćerku ne gleda za ozbiljno, kao i da promeni kanal kad ona priča:

Marija Kulić o Miljani i Zoli
Marija Kulić o Miljani i Zolifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Apsolutno više nju ne shvatam za ozbiljno, promenim program kada priča o svojoj temi, gledam samo njena dela, a dela su sušta suprotnost od onoga što kaže. Ona odlično zna moj stav o njenim odnosima sa pogrešnim izborom partnera. Uverila sam se da je i odnos sa skrćenim bio samo korist sa njegove strane u šta nisam verovala drugima, dok se nisam sama uverila.

Kulićeva smatra da je Miljanin odnos sa Zolom pogrešan kao da oni nisu prihički stabilni.
Kulićeva smatra da je Miljanin odnos sa Zolom pogrešan kao da oni nisu prihički stabilni.foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Kulićeva smatra da je Miljanin odnos sa Zolom pogrešan kao da oni nisu prihički stabilni.

- Njen odnos sa Zolom je totalno pogrešan, tako da ja ne bih više komentarisala jer se radi o psihički nestabilnim osobama, mislim na oboje, samo je Miljana u gorem stanju. Njoj je zaista potrebno jedan duži tretman u toj ruskoj klinici, jer je još samo ona ostala kao alternativa.

Marija vodi Miljanu na lečenje u rusku kliniku
Marija vodi Miljanu na lečenje u rusku klinikufoto: © ATA Images

Za sam kraj Marija nam je prokomentarisala i Miljanu želju da se u ovoj godini uda za Zolu i da mu rodi dete.

- Što se tiče udaje, dece i izbora partnera za udaju, ja bih to ostavila za posle tretmana na toj klinici. Mislim da vam je jasno šta sam rekla između redova. Kada bi me pitala ona za mišljenje, baš tako bih joj odgovorila. Odloži to za nekih 9 meseci. Šest do završetka sezone i odmah zatim, 3 u ruskoj klinici pa onda reći svoje želje, a ne ovako sva u rastrojstvu u uslovima i prostoru koji nisu dobri za nju - završila je Marija za Espreso.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/I,.R,)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.