SNEŽANA ĐURIŠIĆ VIŠE NE ĆUTI: Otkrila istinu o Zvezdama Granda, pa iznela sočne pikanterije o TAKMIČARIMA
Snežana Đurišić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SNEŽANA ĐURIŠIĆ VIŠE NE ĆUTI: Otkrila istinu o Zvezdama Granda, pa iznela sočne pikanterije o TAKMIČARIMA

Pevačica Snežana Đurišić je prokomentarisala uspeh takmičara u "Zvezdama Granda"

Objavljeno:

"Zvezde Granda" na Pinku iz subote u subotu obaraju rekorde gledanosti, a sada je utiske sumirala članica žirija Snežana Đurišić, iako je do spetakularnog superfinala ostalo nekoliko meseci.

Snežana priznaje da su se pojedini takmičari izdvojili vanserijskim talentom, zbog čega smatra da ova, 17. sezona muzičkog takmičenja, obećava mnogo.

- Već su probrani kandidati koji su potencijalni favoriti. Od daljeg takmičenja zavisi ko će ići i kako će prolaziti dalje. Sve zavisi kako će da se pokažu u datom trenutku takmičenja, jer ipak nekad je nekome dan, a nekada nije. Nekada ide sve glatko, a nekada ih neće ništa - rekla je Snežana i priznala da ni članovima žirija nije uvek lako da ocenjuju mlade ljude željne uspeha.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ima dosta slučajeva kada neko od njih izađe na scenu i mi kao žiri znamo da oni mogu bolje, ali im se jednostavno tog dana nije dalo. Ali takmičenje je takvog koncepta, osmišljeno da u trenutku šta pokažete, takvu ocenu i dobijete. Ako slučajno ne prođete, postoji i sledeća sezona i to je nešto što je prava stvar u ‘Zvezdama Granda’. Nisu sve lađe potonule ako ispadnete – objasnila je pevačica, a potom dodala:

- Kandidati su zaista dobri, u svim segmentima, bilo da je reč o pop, rok ili narodnoj muzici. Ove godine smo baš bogati.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Pink/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.