FATALNA PLAVUŠA RASPAMETILA MUŠKI ROD: Pokazala GOLE GRUDI NA PLAŽI, od prizora će vam ZASTATI DAH
Hajdi Klum, Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

HIT SNIMAK

FATALNA PLAVUŠA RASPAMETILA MUŠKI ROD: Pokazala GOLE GRUDI NA PLAŽI, od prizora će vam ZASTATI DAH

Hladnije krajeve zamenila je toplijima pa je tako odlučila i da to masimalno iskoristi.

Objavljeno:

Model i voditeljka Hajdi Klum (50) redovno na svojim društvenim mrežama počasti obožavatelje se*si fotografijama i snimcima. Pa je tako i ovaj put, kao zakasneli poklon pod borom, pokazala svoju neverovatnu figuru.

Hladnije krajeve zamenila je toplijima pa je tako odlučila i da to masimalno iskoristi. Na snimku koji je podelila vidi se kako se sunča na plaži, na sebi ima minijaturni donji deo kupaćeg kostima, dok je gole grudi prekrila samo rukom.

U prethodnoj objavi na Instagramu je otkrila kako je Božić proslavila sa suprugom Tomom Kaulicem na ostrvu Sveti Bartolomej.

Hajdi ne skriva kako je i s 50 godina u top formi i ponosna na svoje telo. Nedavno je u Las Vegasu pratila trku Formule 1 i na nju došla odevena u kratke pantalone i mrežaste najlonke, a gole grudi je prekrila samo crnom jaknom.

Par je nakon trke otišao u provod, a Hajdi je nakon duge noći objavila video iz hotelske sobe u kojem suprugu govori: 'Dušo, bravo. Evo, sunce izlazi', čime je dala do znanja da su sve do jutra uživali u provodu.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sata.hr/Tina Ozmec-Ban Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.