VRELI SNIMAK NAŠE PEVAČICE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: U donjem vešu ZAVODLJIVO PLESALA, baš je DOBRA
Mina Kostić, Foto: Printskrin: Instagram/ minakostic_official

BOMBA

VRELI SNIMAK NAŠE PEVAČICE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: U donjem vešu ZAVODLJIVO PLESALA, baš je DOBRA

Pevačica Mina Kostić snimila je spot za novu pesmu, u kojem izgleda duplo bolje od duplo mlađih koleginica!

Objavljeno: 15:40h

Pevačica Mina Kostić decenijama je na domaćoj estradi. Poslednjih godina nismo često imali prilike da je gledamo u emisijama, jer je bila posvećena odgajanju ćerke koju je dobila u braku sa bivšim mužem Igorom Kostićem, poznatijim kao Igor X.

Mina je sada rešila da se vrati na muzičku scenu pesmom "Nisam ti ja mama" za koju je snimila i spot, a usput i pratioce, kojima je predstavila tizer, ostavila bez daha.

U kratkom snimku objavljenom na njenom Instagram nalogu vidimo Minu u crnom korsetu, providnim pantaonama, ali i u donjem vešu.

Vrelo izdanje Mine Kostić
Vrelo izdanje Mine Kostićfoto: Printskrin: Instagram/ minakostic_official

Nije nedostajalo ni malo vrućeg plesa, zbog čega su joj pratioci pisali "da nisu to očekivali od nje".

Podsetimo, pevačica Mina Kostić je imala teško detinjstvo.

1 / 6 Foto: Printskrin: Instagram/ minakostic_official

Naime, odrasla je u siromaštvu u mnogobrojnoj porodici, te su roditelji odlučili da je daju na usvajanje kada je imala pet godina.

Nju je prihvatila i odgajila Duda Ivanović, tetka popularnog repera Ivana Ivanovića Đusa. Pore toga što je teško živela, njeno detinjstvo obeležila je i jedna tragedija - njena rođena sestra se utopila.

- Jedna sestra mi se udavila kada je imala trinaest godina... Jako teško sam to podnela. To se desilo 1992. godine. Kad god se toga setim bude mi teško, ali kažem sebi tako je valjda moralo da bude. Tako je valjda Bog hteo. To je bila sudbina - rekla je Mina u jednom intervjuu.

- Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro pobacila - dodala je ona.

Njena majka Zoja dala ju je na usvajanje kao malu. Usvojena je od strane Evdokije Dude Ivanović kada je imala pet godina, koja je tetka repera Ivana Ivanovića Đusa.

Ime po rođenju joj je glasilo Minira Jašari, a promenila ga je u sadašnje kada je imala devetnaest godina. Mina je čitavog života ostala bliska kako sa biološkom majkom, koja je preminula pre nekoliko godina, a tako i sa usvojiteljkom Dudom.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Mondo/D.P. Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.