MILAN MILOŠEVIĆ ŽELI DA POSTANE OTAC: Nude mu BEBU za PARE, a u 2024. godini planira OVO DA URADI, ŠOK
Milan Milošević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

MILAN MILOŠEVIĆ ŽELI DA POSTANE OTAC: Nude mu BEBU za PARE, a u 2024. godini planira OVO DA URADI, ŠOK

Najveća greška mu je što nije kao mlađi postao otac

Objavljeno: 10:59h

Voditelj rijaliti programa "Elita" prvi put je progovorio o tome da bi voleo da se ostvari kao otac, te da mu je žao što do sada nije dobio dete.

- Najveća greška mi je što nisam kao mlađi postao otac, jer sada je kako stvari stoje već kasno. To mi je neispunjena želja iskreno, jer sada mi ni razmišljanja nisu ista kao sa 23, 25 pa i 30 godina... Znam da bi bio savršen otac, a ne zato što je moj pokojni otac zakazao u toj ulozi, već jednostavno to je tako i taj osećaj me ispunjava svaki put kada uzmem dete mojih prijatelja i svoje naručje - priča Milošević.

Kako je pevačica Marija Šerifović nedavno dobila sina uz pomoć surogat majke, voditelj je za "Blic" ispričao da mu se javljaju žene i nude mu se da mu rode dete.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Marija Šerifović se nakon mnogo neuspelih pokušaja odlučila za surogat majku, koliko sam mogao da pročitam u medijima i podržavam to. Ja imam mnogo ponuda od žena da mi rode dete bez ikakvih obaveza uz naravno finansijsku nadoknadu, pa ko zna videćemo. Možda se i odlučim do kraja 2024. godine za taj korak. Meni su nedavno nudili da mi poklone dete od tri godine. Želja mi je da imam dete, a još ako bi to bila devojčica, bilo bi to najlepše osećanje na svetu - ističe Milan.

Bonus video:

05:46

SUROGAT MAJČINSTVO

(Espreso / Blic/Jovan Ili/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.