Nataša Bekvalac: Ponosna sam na Đanu! Proglašeni pobednici druge sezone IDJ Show-a
Đana Smajo, Foto: Promo

promo

Nataša Bekvalac: Ponosna sam na Đanu! Proglašeni pobednici druge sezone IDJ Show-a

Objavljeno:

Sinoć je održano finale IDJ Show, a pobedu je odnela Đana Smajo, koja se u takmičenju nalazila u timu Nataše Bekvalac.

- Od trenutka kada sam je na audiciju čula i upoznala, želela sam je u svom timu. Odvajala se od svih, ne samo po načinu na koji izvodi pesme i maestralno autentičnoj interpretaciji, već i po personalitiju i karakteru u koji sam od prvog dana zaljubljena. Rad sa njom bio mi je zadovoljstvo, predana je, posvećena, spremna da prihvati i primeni savet uz puno poverenje u svoje producente i mene kao mentora. Ima svoj stav na bini i privatno, kao i sve što je potrebno da bi bila muzička zvezda. Jako sam ponosna na svaki njen korak, i za nju sam tu i na njenom budućem muzičkom putu. Zaista je posebna - rekla je Nataša povodom pobede njene takmičarke.

IDJ Show, najveći muzički projekat u regionu, doživeo je svoj spektakularni završetak sinoć, a pobednica je osvojila više od 100.000 evra.

Đana Smajo
foto: Promo

Nakon više od 3.000 kandidata koji su prošli kroz audicije, i više od četiri meseca takmičenja u koje je uloženo preko milion evra, Đana Smajo je izabrana među dvanaestoro finalista, dok je drugo mesto pripalo Barbari, a treće Tomi.

U revijalnim nastupima finalista, koji su izveli pesme poklonjene od strane produkcije, publika je odlučivala o pobedniku putem lajkova, šerova i praćenja na društvenim mrežama.

Đana Smajo
foto: Promo

Đana je osvojila IDJ Coin, vrednu nagradu za razvoj karijere, snimanje spotova i medijsku promociju, koja je premašila sumu od 100 hiljada evra, dostigavši cifru od 124 hiljade i 480 evra. Pored toga, osvojila je i putovanje u Berlin.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.