"ON VOLI REVIJE ŽENSKE GARDEROBE..." Karleuša PECNULA Tošića, pa POSTAVILA ULTIMANTUM: Šta li će JOJ MUŽ REĆI?
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BEZ DLAKE NA JEZIKU

"ON VOLI REVIJE ŽENSKE GARDEROBE..." Karleuša PECNULA Tošića, pa POSTAVILA ULTIMANTUM: Šta li će JOJ MUŽ REĆI?

Karleušu je takođe za medije otrkila i da li misle da je kolege plaše?

Objavljeno: 12:07h

Pop diva Jelena Karleuša za domaće medije je prokomentarisala izjavu koleginice Goce Tržan da joj smetaju pitanja o njoj.

- Stvarno, zašto sve kolege pitaju za mene? Očekuju da će neko da oplete. Stalno neke Nade Obrić, neke.. - rekla je JK, a onda su joj objasnili da je to rekla kada su je upitali da prokomentariše njene albume, te da je ona rekla "Sumanjam da nju pitate za bilo čiji od naših albuma."

- Aha... Pa eto... Zato što ja stvarno ne bih znala šta da kažem... Nisam znala da Goca ima novi album. Nema? Ne znam šta bih rekla. Pa imam dva albuma, kako da ne pitate? Šta se i oni prave ludi? Šta sad, oni se prave naivni? "Što novinari pitaju sve nas pevače?" Pa o kome će da vas pitaju nego o meni, pogotovo što sam izdala dva albuma. To se ne dešava nikad. O kome će da vas pitaju? Svakako ćete imati više naslova ako pričate o meni. Budite mudri, pričajte lepo o meni, onda ću ja lepo o vama. (smeh) Bićemo velika srećna porodica. Zašto kolege imaju stalno nešto na moj račun da kažu, da dodaju? Šta vam je? Ostavite me na miru. Posle kuku lele kad odgovorim. Pst, samo lepo o meni i onda ću ja lepo o vama. A onda kada ja nisam dobra prema vama, imam osećaj da to malo više boli vas nego mene. Ajde u Novoj godini da svi pričate lepo o meni i ja ću biti vaš najveći prijatelj.

Karleuša o Goci Gržan
Karleuša o Goci Gržanfoto: Tamara Trajković

Karleušu je takođe za medije otrkila i da li misle da je kolege plaše?

- Nema razloga da me se iko plaši. Ja sam toliko divna, pitoma, umiljata, nežna, iskrena, blaga, prelepa, predivna, puna ljubavi i emocija prema kolegama - rekla JK za Telegraf.

Pevačica je otkrila i kako je Duško Tošić reagovao na njenu nedavnu ispovest.

Šta li će Duško reći na ovo?
Šta li će Duško reći na ovo?foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Duško nije imao reakciju. On je davno naučio da reakcije neće ništa promeniti. Što ne pitate Duška? Videla sam da je bio na nekoj reviji. On voli revije ženske garderobe...

Pevačica Marija Šerifović nedavno je postala majka, a Karleuša je izjavila da je sve već znala odavno, kao i da nikada ne bi izdala Mariju i ako je ljuta na nju. Šerifovićeva se nakon toga oglasila za medije i izjavila da ne znam zbog čega je JK ljuta na nju, a ona sad kaže da Marija folira.

Karleuša smatra da Marija zna što je ona ljuta na lju
Karleuša smatra da Marija zna što je ona ljuta na ljufoto: Printscreen/Instagram/serifovic

- Mislim da Marija zna, ali se samo folira. Ali, nema veze... - završila je JK:

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf/Jelena Stuparušić Papaz/ Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.