Okupacija Beograda: Evo kako su se Kojići zagrevali za svadbu sa poznatim svatovima! (FOTO)

Kao po loju

Okupacija Beograda: Evo kako su se Kojići zagrevali za svadbu sa poznatim svatovima! (FOTO)

Do sada je sve išlo glatko, još samo da mladenci izgovore sudbonosno "da". Među svatovima Piksi, Željko Joksimović, Aco Pejović
Objavljeno: 14:20h

Uzbuđenje pred svadbu Severine i malog Kebe sve više raste. Sve je počelo kao klasična srpka svadba. Nijedna svadba u Srbiji ne može da prođe bez trubača koji je pojave na vratima domaćina već u ranim jutarnjim časovima. Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO)

Tako su se trubači pojavili ispred vile Kojića na Bežanijskoj kosi gde ih je Dragan Kojić Keba dočekao kao pravi domaćin sa pićem, kolačima i paricama.
Keba se zabavljao sa trubačima, igrao uz njihove numere i time nagovestio sjajan provod ceo dan.
Dobro raspoloženje je kod Kebe izazvalo darežljivost, te je darivao dete na ulici koje se tu zadesilo sa mamom.
Nešto kasnije u kuću na Bežaniji su se pojavili i srećni mladenci. Oni su naravno bili u autfitima koji su se slagali. Mladoženja je bio obučen u belu majicu na kojoj je pisalo "Mr", a Seve je bila u istoj na kojoj je pisalo "Mrs".
A. Jovanović
Interesantno je da je par došao da preuzme automobil u kome se odvezao u hotel. Njihov odabir limuzine je bio toliko neočekivan koliko simpatičan. Oni su se do hotela odvezli u "Zastavi 101" koja je bila veselo okićena. Osim peškira i ćebeta koje nalažu običaji da moraju da budu dekoracija svadbenih kola, tu su bili i veštački cvetići i čipke.
Dok je njen budući suprug pozdravljao i darivao trubač, Seve je sedela u "kecu" sa zadovoljnim osmehom na licu. Ko bi rekao da bi ona imala ovakav odabir automobila.
Par je potom stigao u hotel "Crown plaza". Opušteno su se smejali i odavali utisak da trema nije posetila njihov dom danas.
U hotelu su se svi užurbano pripremali za svadbu. Za zvanice se postavljao i crveni tepih.
A počela su da pristižu i lica svima poznata sa javne scene. Među njima dvojica hrvatskih kolega pevačice - Goran Karan i Petar Grašo.
Željko Joksimović je stiga u hotel u društvu svoje supruge Jovane.
A ispred hotela viđen je i Aco Pejović.
Na svadbi su se pojavili i poznati koji nisu iz sveta muzike. Nekadašnji fudbaler Dragan Stojković Piksi se pojavi u pratnji supruge Snežane.
M. Lopičić
Sve je spremno za ludu žurku i svadbu za pamćenje. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.