"SVAKO VREME NOSI SVOJE BREME..." Voditeljka Vesna Milanović za Espreso o PORODICI i ZDRAVLJU: Dala nam je i SAVET
Vesna Milanović, Foto: Espreso ilustracija, Antonio Ahel/ATAImages

NOVOGODIŠNJI INTERVJU

"SVAKO VREME NOSI SVOJE BREME..." Voditeljka Vesna Milanović za Espreso o PORODICI i ZDRAVLJU: Dala nam je i SAVET

Vesna je imala jako lepu poruku za sve čitaoce Espreso portala, a otkrila je i šta želi da ostavi u 2023. godini

Objavljeno:
Ivana Radivojević

U novinarsko-voditeljskom svetu je duže od dve decenije i za to vreme intervjuisala je brojne javne ličnosti.

Voditeljka Vesna Milanović je u razgovoru za naš portal napravila malu rekapitulaciju prethodne godine, otkrila sve o predstojećim praznicima, ali i šta je sve morala da "žrvuje" zarad uspeha i karijere.

Ona nam je na samom početku otkrila šta će s početkom 2024. godine rado da zaboravi, a po čemu će pamtiti prethodnu godinu.

- Ne volim fraze i stereotione odgovore, ali kada vaši bižnji ili vi sami imate nekakav zdravstveni problem, logično je da ćete razmišljati samo na temu zdravlja. Pamtiću je upravo po tome, ali i po mnogo radosti, po divnim trenucima provednim sa ljudima koje volim i koji me vole, po prelepom letu, putovanjima, poslovnim uspesima koji nisu zanemarljivi... Zaboravila bih taj trenutak dobijanja loših vesti. Na sreću, sve se završilo kako treba i na tome sam zahvalna 2023. godini - rekla je Vesna za Espreso, a onda nam otkrila da li ima neki specifičan običaj koji je vezan za njenu porodicu kada su praznici u pitanju:

- Prvi januar mi je oduvek omiljen. Znate onu finu lenjost, kada se probudite naspavani, jos uvek mirišljavi od kupanja u parfemu prethodne noći... I tako umorni od pevanja i igre, ostanete u pidžami, uzmete daljinski i dan provedete uz omiljene filmove, mnogo hrane, razgovorima sa ljudima koje volite, pregledavanju pristiglih poruka, poziva... Volim taj zimski dan isključivo i samo tada. Svaki drugi dan zimi ne podnosim zbog napuštenih životinja koje umiru od gladi i hladnoće, a većina ljudi u našoj zemlji ne shvata da im se nista neće dogoditi ukoliko nahrane promrzlu životinju ili joj odškrinu vrata od ulaza u zgradu... Naprotiv, spasićete jedan život i osećaćete se fenomenalno.

Za Espreso je opisala najlepše novogodišnje sećanje iz detinjstva:

- Mamine gastrononske čarolije u koje ukljućujem neizostavne princes krofne, pokloni i mogućnost da budes budan do duboko u noć. U vreme mog odrastanja to je bila velika stvar, jer se tačno znalo kada deca odlaze u krevet, a kada odrasli. I tu nije bilo mesta za polemiku - rekla nam je Vesna.

Voditeljka Granda nam je takođe i otkrila kako se nosi sa pritiskom i stresom koji često prate prazničnu sezonu.

- Uvek kažem - danas će sutra već biti juče! Takođe u pomoć pozivam i iskustvo, tako da sebe umem da sačuvam od neprijatnih i iznenadnih pojava na poslu, koje kada se mnogo radi, umeju da budu i svakodnevnica - rekla je Vesna, a onda čitaocima Espreso portala dala savet za opuštanje:

- Bazen, dobar film, knjiga ili masaža. Svakome je dostupno, nije skupo, a donosi mnogo opuštanja.

A kako veliki uspeh traži velike žrtve, pitali smo Vesnu čega se gradeći karijeru najviše i najteže odrekla.

- U vreme samog početka i građenja karijere slobodno vreme bila je misaona imenica! Radila sam mnogo bez slobodnih dana, vikenda, godišnjih odmora... Danas je to naravno drugačije, ali znate kako se kaže - svako vreme nosi svoje breme - rekla je Vesna za Espreso.

Za sam kraj Vesna je imala poruku za sve čitaoce Espreso portala.

- Da budete toliko zdravi i sa toliko novca da ovaj portal možete da čitate dok uživate na nekom egzotičnom ostrvu, na brodu, dok odmarate od puta oko sveta!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Esperso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.