NIJEDNO SRPSKO VESELJE NE MOŽE DA PROĐE BEZ NJE: Marina za Espreso iskreno o HONORARU, u ovo DOSTA NOVCA ULAŽE
Intervju Marine Stankić o poslu, Foto: Privatna arhiva

intervju

NIJEDNO SRPSKO VESELJE NE MOŽE DA PROĐE BEZ NJE: Marina za Espreso iskreno o HONORARU, u ovo DOSTA NOVCA ULAŽE

Pevačica je za naš portal progovorila o poslu, porodici i željama

Objavljeno: 14:15h

Nekadašnja takmičarka emisije „Zvezde Granda“, Marina Stankić, očarala je publiku zanimljivom bojom glasa, kao i velikim talentom, a mnogi vole da kažu da ona zna apsolutno svaku pesmu dobro da otpeva.

Ona je pravila najbolju atmosferu na veseljima, a onda je i na svet donela prelepu devojčicu i napravila kratku pauzu. Kada se vratila pokazala je zaašto je toliko tražena.

Ona je sada za Esspreso portal otkrila da li se njena porodica ljuti što nije tu za praznike, kao i šta sve sprema za 2024. godinu.

1. Kako ćeš provesti Doček 2024.? - Doček cu provesti, kao i uvek, radno, uz drage kolege i konačno u mom Beogradu.

2. ⁠Koliko ti porodica zamera što nisi tu za praznike? - Porodica je svesna čime se bavim i sta sve moj posao zahteva od mene, tako da su navikli da sve praznike uglavnom provodim radno i nemaju šta da mi zamere, iako i sama želim da ih radije provodim sa njima.

Porodica je razume
Porodica je razumefoto: Privatna arhiva

3. ⁠Koliko se povecao honorar u 2023.? - Svako ko me poznaje, zna da dosta ulažem u posao. Puno projekata je bilo u protekloj godini, mnogi me Čekaju i u narednom periodu, pa prosudite sami. Mada je to kod mene sve u okvirima prihvatljivog za svačiji džep.

4. ⁠Vaziš za nekoga ko napravi vrhunski atmosferu, kako pevaš kad si neraspoložena? - Svakog ko vas anagžuje za privatnu proslavu, kafanu ili klub ne treba da zanima da li ste vi raspoloženi tog dana ili ne ili na koju ste nogu ustali. Posao me je naučio da se nosim sa svim situacijama i za sada mislim da jako dobro balansiram, a i da umem da prikrijem ako mi nije dan. Mada kada radiš posao koji voliš, nema mesta neraspoloženju.

2023. joj je bila jako uspešna
2023. joj je bila jako uspešnafoto: Privatna arhiva

5. ⁠Sa kim bi volela da sarađuješ u 2024.godini? Neki duet? - Već sam odabrala proverenu ekipu za svoj sledeći projekat, tako da sama ostvarujem svoje želje jer imam sreću da sam okružena ljudima sa kojima se jako dobro razumem, a duet... možda jednog lepog dana.

6. ⁠Koje su ti zelje za 2024.? - Moje želje u 00h su uvek iste - da ljudi koje volim budu živi, zdravi i srećni, a i ja zajedno sa njima. Priželjkujem i, naravno, puno uspešnih projekata.

1 / 8 Foto: Privatna arhiva

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/ Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.