NADICU OBOŽAVAJU NA VESELJIMA JER ZNA SVAKU PESMU, A EVO ŠTA PORODICA MISLI O NJENOM POSLU: Espreso došao do ISTINE
Intervju Nadice Sečivanović, Foto: Privatna arhiva

iskreno

NADICU OBOŽAVAJU NA VESELJIMA JER ZNA SVAKU PESMU, A EVO ŠTA PORODICA MISLI O NJENOM POSLU: Espreso došao do ISTINE

Nadica je za Espreso otkrila sve o svom poslu, a jedna stvar joj teško pada

Objavljeno: 12:38h

Mlada i lepa pevačica Nadica Sečivanović je tek na početku u borbi za svoje mesto na estradnom nebu, a već je postala miljenica na narodnim veseljima.

Ova pevačica nastupa kako u Srbiji tako i u dijaspori, a mnogi tvrde da ne postoji pesma koju Nadica ne zna da otpeva.

Ona je sada za Espreso portal otkrila kakva joj je bila 2023. godina, kao i šta priželjkuje u 2024. Pevačica će za Doček nastupati, a evo šta porodica misli o tome budući da nikada nije kod kuće za praznike.

Intervju Nadice Sečivanović
Intervju Nadice Sečivanovićfoto: Privatna arhiva

"Ove godine sam rešila da se ja lepo zabavim i provedem iako je radno za Doček kao i svake godine. Porodica je navikla da ja nisam tu za praznike jer radim, ali ja nadoknadim vreme sa njima u pauzama. Obično tada idem u Mrčajevce kod bake Nade i tamo mi je najlepše, tamo su moje duše", otkrila je Nadica za Espreso pa dodala šta sprema u 2024.:

1 / 9 Foto: Privatna arhiva

"U 2024. godini me čekaju moje pesme na kojima sam radila i radim već godinu ipo dana. Jako se radujem tom projektu. Daće Bog da ugledaju svetlost dana uskoro".

Zanimalo nas je i kako pevačica peva kada joj do pesme nije.

"Pevam kako moram (smeh). Jednostavno to je moj posao , nikome nije lako pa ni meni, ali sve to ide u rok sluzbe", rekla je Nada za Espreso.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

02:52

NADICA SEČIVANOVIĆ PRIZNALA DA NE RAZGOVARA SA TETKOM BILJANOM! Pevačica jedva ZADRŽALA SUZE: Baš mi je teško, ona je moja krv

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.