DRAGANA MIRKOVIĆ JE U BEČU ŽIVELA U 50 KVADRATA: Pevačica progovorila o TEŠKOJ PROŠLOSTI, "ZNALA SAM I DA PLAČEM!"
Dragana Mirković, Foto: Dragana Udovičić

nije joj bilo lako

DRAGANA MIRKOVIĆ JE U BEČU ŽIVELA U 50 KVADRATA: Pevačica progovorila o TEŠKOJ PROŠLOSTI, "ZNALA SAM I DA PLAČEM!"

Pevačica Dragana Mirković je govorila o svojoj prošlosti, pa se dotakla preseljenja u Beč

Objavljeno:

Dragana Mirković, u dvadesetoj emisiji "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje subotom i nedeljom 20 sati na Kurir televiziji, ispričala je kako je izgledao život u Beču.

Čuvena folk diva već godinama živi u Austriji, a u prestonici ove zemlje uživa sa divnom porodicom. Ipak, ni jedna početak nije bio lak, pa tako ni ovaj.

- Počela sam život ispočetka iz jedne divne kuće iz Beograda u stan od 50 kvadrata u Beču. Nije mi smetalo, jer ja znam šta je ljubav. Ne mogu vam reći da mi je bilo lako bez obzira što je Beč jako blizu i što sam dolazila često, ogromna je to promena. Znala sam i da plačem. - iskrena je bila Dragana, a šta joj je najteže palo saznaćete u večerašnjoj emisiji koja se emituje u 20 časova na Kurir televiziji.

1 / 4 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Pomereni koncerti za 16. i 17. februar

Zbog smrtnog slučaja u porodici Dragane Mirković, koncerti koji su bili zakazani za 29. i 30. decembar pomereni su za 16. i 17. februar 2024. godine. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine.

Bonus video:

01:43

ZORICA BRUNCLIK SPECIJALNI GOST PLESNE EMISIJE! Ovo je imala da kaže o Dragani Mirković: Plesači pozdravili bučnim aplauzom

(Espreso/Kurir/Maša Komatina/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.