JAMI O MLAĐIM KOLEGINICAMA I BAKŠIŠU PEVAČA! Ne propustite emisiju "Pusti brigu" danas u 17.10 na Kurir televiziji
Pusti brigu, Foto: Kurir

pogledajte

JAMI O MLAĐIM KOLEGINICAMA I BAKŠIŠU PEVAČA! Ne propustite emisiju "Pusti brigu" danas u 17.10 na Kurir televiziji

U ovonedeljnoj emisiji "Pusti brigu" voditeljka emisijie Ljiljana Stanišić ugostiće pevačicu Jasnu Milenković Jami, karatistkinjuTanju Petrović, pevača Raja Simonovića, kao i decu iz karate kluba Tanje Petrović.

Objavljeno:

Pevačica Jasna Milenković Jami pričala je o ljubavi prema Crnoj Gori, o bakšišu, mlađim koleginicama, ali i o prazničnoj euforiji. Karatistkinja Tanja Petrović otkrila je koji su životni postulati kojih se drži i šta je to naučila kroz karate.

Ona nam je dovela i nekoliko polaznica njene škole karatea, koje su uz etno muziku pokazale nekoliko kata. Devojčice su nam ulepšale emisiju i naučile nas disciplini i samokontroli. Crnogorski pevač, Rajo Simonović zapevao je nekoliko velikih hitova i napravio pravu prazničnu atmosferu, a mikrofona se latila i folk zvezda Jami.

Za praznične specijalitete, kao i uvek, pobrinuo se voditelj emisije u vrhunski kuvar Dejan Šutanovac, dok je komšinica Jasmina Stijović dovela atmosferu do usijanja svojim prepoznatiljivim humorom.

Još jedna zanimljiva epizoda emisije "Pusti brigu" očekuje vas danas u 17.10 časova samo na Kurir televiziji! Ne propustite!

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.