TEA TAIROVIĆ GOST EMISIJE "RAME UZ RAME SA DRAGANOM! Ne propustite večeras od 20 časova na Kurir televiziji
Rame uz rame sa Draganom, Foto: Kurir

ne propustite

TEA TAIROVIĆ GOST EMISIJE "RAME UZ RAME SA DRAGANOM! Ne propustite večeras od 20 časova na Kurir televiziji

Na samom početku nove epizode gledaoci će imati priliku da pogledaju kadrove Draganinog koncerta u Areni povodom 30 godina karijere

Objavljeno:

Dragana je otkrila sve o najvećoj promeni u svom životu, a to je odlazak iz Beograda u Beč samo s jednim koferom, svojim pesmama i svojim imenom.

U nastavku emisije takmičari komentarišu povredu koju je Milan Trifunović Bugi zadobio u prethodnom zadatku, komentarišu koliko su se vezali za njega i koliko im nedostaje. Lola i Beba saopštavaju takmičarima da je Bugijeva povreda ozbiljna, da ima totalnu rupturu Ahilove tetive. Kao i uvek, pred takmičarima je novi zadatak, a ovog puta pred njima je folklorna koreografija sa akrobatikom.

Gost u ovoj emisiji je pevačica Tea Tairović, a pre nastupa takmičara Dragana je iskoristila priliku da Teu izvede na scenu i ukratko je upozna sa emisijom "Rame uz rame sa Draganom", ali i da iznese iskreno mišljenje i utiske o Tei i njenoj uspešnoj karijeri.

Nema sumnje da vas očekuje još jedna uzbudljiva epizoda, stoga ne propustite "Rame uz rame sa Draganom" večeras od 20 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

01:44

TANJA SAVIĆ: DRAGANA JE MOJ IDOL! Otkrila čime je kod svoje koleginice POSEBNO fascinirana: Prepoznala sam kod nje NEŠTO VAŽNO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.