PROBLEMI ZBOG PRIJAVE! Espreso otkriva: Zašto je Breskvica napravila haos na RTS-u?
Breskvica, Foto: prentscreen/youtube/ Generacija Zed

SVI DETALJI

PROBLEMI ZBOG PRIJAVE! Espreso otkriva: Zašto je Breskvica napravila haos na RTS-u?

Ovaj detalj niste znali

Objavljeno: 16:15h

Među učesnicama "Pesme za Evroviziju" naredne godine je i mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica, koja će sledeće godine na domaćem festivalu na kom se bira predstavnik Srbije za "Evroviziju" pokušati da obezbedi sebi kartu za Švedsku, gde se naredne godine održava najveći muzički festival u Evropi.

Međutim, kako Espreso saznaje, malo je falilo da se Breskvica ni ne prijavi za PZE naredne godine.

Naime, ona je bukvalno poslednjeg dana, u poslednjim satima, kada je isticalo vreme za prijavu kompozicije za "Pesmu za Evroviziju" prijavila svoju pesmu.

Kako Espreso saznaje, malo je falilo da se Breskvica ni ne prijavi za PZE naredne godine.
Kako Espreso saznaje, malo je falilo da se Breskvica ni ne prijavi za PZE naredne godine.foto: prentscreen/youtube/ AmiG Show

Pre toga je nekoliko puta pokušala da se prijavi, ali je imala tehničkih problema oko prijave svoje pesme, pa je na RTS-u poslednjeg dana konkursa bila prava drama zbog toga da li će pesma ove mlada pevačice uopšte moći da se takmiči na našem najvećem domaćem muzičkom festivalu.

Da podsetimo da se Breskvica na PZE takmiči sa pesmom "Orlovo gnezdo" i mnogi je već sada vide kao jednu od favoritkinja publike jer ona važi za pevačicu koja ima veliku armiju fanova na društvenim mrežama.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.