SAZNALO SE KOLIKO GODINA ZAISTA IMA DEČKO JOVANE JEREMIĆ: Evo kako VODITELJKA vidi BUDUĆNOST sa njim
Jovana Jeremić i Dragan Stanković, Foto: Printscreen/jovanajeremic/instagram

DA LI STE ZNALI?

SAZNALO SE KOLIKO GODINA ZAISTA IMA DEČKO JOVANE JEREMIĆ: Evo kako VODITELJKA vidi BUDUĆNOST sa njim

Voditeljka uživa u ljubavi sa svojim izabranikom

Objavljeno:

Nakon razvoda od Vojislava Miloševića i jedne neuspešne veze, voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću našla je kraj usešnog privrednika Dragana Stankovića.

Ona je prethodnih meseci govorila da postoji čovek koji je osvojio njeno srce, ali nije htela da otkriva njegov identitet. Ipak, nakon što su u javnosti isplivale njihve zajedničke fotografije, rešila je da svog novog partnera predstavi na Instagramu, gde je objavila nekoliko fotografija na kojima se ljube i plešu.

Ipak, i pre toga mnogi su se interesovali za Jovanin ljubavni život, ali bezuspešno, sve dok sama nije obelodanila detalje svoje nove ljubavne romanse.

On samog početka, Jovana nije krila da je reč o starijem gospodinu. Ona je priznala da je Dragan od nje stariji 14 godina, a mnogi su ostali iznenađeni zbog te informacije. Naime, Stanković je rođen avgusta 1976. godine i ima 48 godina, dok je Jovana krajem oktobra napunila 33.

Inače, ona je ispričala da je Draganov stariji sin, koji se nedavno oženio, mlađi od nje pet godina, te da njen izabranik ima i unuku, ali i da ima mlađeg sina koji je mlađi od nje 10 godina.

Jeremićeva ističe da je Stanković pravi gospodin, zreo muškarac i alfa, a mnogi komentarišu da izgleda mnogo mladoliko iako gazi petu deceniju.

- Nikad neću zaboraviti prvi poljubac. To se dogodilo na četvrtom dejtu i tu smo se smuvali. Vozili smo se oko Hrama Svetog Save i bilo je crveno svetlo na semaforu. U tom trenutku je rekao: "Jao, vidi šta tamo ima". Ja kažem: "Šta se desilo?". Okrenem se i on mene poljubi. Kada se to dogodilo, znao sam da je to čovek mog života. Bilo je strasno, emotivno... Kada me je dodirnuo i kada je energija prostrujala kroz telo, rekla sam: "To je to" - govori Jovana za "Blic" i otkriva da će mu roditi sina, ali i da ga je upoznala sa bivšim mužem Vojislavom Miloševićem.

- Hoću da mu rodim sina. To nije isključeno, drugo dete ću roditi samo muškarcu kojeg volim. Upoznala sam ga i sa bivšim suprugom Vojom. Poštuju se i Voja je rekao da je on fenomenalan, i da je prezadovoljan Draganom - zaključuje Jovana Jeremić za "Blic".

Bonus video:

01:02

SPASLA SAM GORANA BREGOVIĆA! Jovana Jeremić ispričala kako je IZVUKLA rok legendu: Da me nije bilo izgubio bi SILNE HILJADE EVRA

(Espreso/Blic/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.