KARLEUŠA PROGOVORILA O SUSRETU SA PRIJOM: Otkrila o čemu su PRIČALE, a onda se DOTAKLA MAJČINSTVA Marije Šerifović
Jelena Karleuša, Foto: Tamara Trajković

otkrila baš sve

KARLEUŠA PROGOVORILA O SUSRETU SA PRIJOM: Otkrila o čemu su PRIČALE, a onda se DOTAKLA MAJČINSTVA Marije Šerifović

Jelena je otkrila kako je došlo do njenog i Prijinog susreta, kao i čemu su razgovoarale.

Objavljeno: 20:42h
Nikola Stanušić
Ivana Radivojević

Pop zvezda Jelena Karleuša prisustvovala je konferecniji za novinare povodom predstojećeg nastupa za reprizu Nove Godine koji će se održati u jednom prestoničkom hotelu.

Ona je tom prilikom prvi put progovorila o nedavnom susretu sa Aleksandrom Prijović.

Naime, Jelena je otkrila kako je došlo do njenog i Prijinog susreta, kao i čemu su razgovarale.

Karleuša o susretu sa Aleksandrom Prijović
Karleuša o susretu sa Aleksandrom Prijovićfoto: Tamara Trajković

- Ja sam posle snimanja jedne emisije sela u jedan lep restoran i učinilo mi se da mi u susret ide neko dete. Devojčica od 12,13 godina, tako se meni učinilo. Jedna lepa, sitna, mršava devojčica od 12, 13 godina koja mi je rekla "Ehejj" i ja sam rekla "Eheeeej" pošto ja inače na štiklama imam 2 metra, stvarno mi se bez šminke učinilo da je dete, u jednom momentu sam rekla "Aleksandraaa", ja sam tad prepoznala Aleksandru Pijović koja mi se jako lepo i sa puno poštovanja javila. I onda sam je ja vratila, pošto je to bilo ispred restorana, vratila sam je nazad sa mnom i lepo smo pričale. Ona je dolazila i odlazila, mislim da joj je tu bio i muž. Ona je mene tu oduševila koliko je neposredna, koliko je dobrodušna, koliko nije zatrovana svim onim što su mediji napravili i pogotovo društvene mreže od tog našeg odnosa. Ja sam joj rekla sve ono što se pisalo, da mislim na nju da to nije tako. Onda je ona izvadila telefon i pokazala mi da sam mislila na nju. Ja sam rekla nemoj više to da mi pokazuješ, izgladili smo sve odnose. Jako me je iznenadila, jako je skromna, kulturno vaspitana i devojka, žena koja je pokazala puno poštovanja prema meni i tu me je kupila i meni je dovoljno - rekla je Jelena.

Karleuša o Mariji Šerifović
Karleuša o Mariji Šerifović foto: Tamara Trajković

Pevačica Marija Šerifović, nedavno je dobila sina preko surogat majke, a Karleuša kaže da joj još uvek nije česitala, kao i da je znala da Marija to planira, ali da nije nikome rekla iako je ljuta na nju.

- Nismo se još čule, ja ću to sigurno uraditi, ja sam to znala, eto sad mogu i da kažem mnogo pre vas i mnogo pre što se sve objavilo. Za to šta se dešava i šta ona planira, a pošto sam ja jedna od onih koja zna da drži tajne čak i kad je ljuta nisam to nikada nikome rekla. Ja evo sad mogu javno da kažem, da joj čestitam. Da znam da će biti divna majka, da je to želela ali još bitnije znam da će Verica biti divna baka. Verica je zaslužila da ima unuče i da uživa.

1 / 18 Foto: Tamara Trajković

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.