ZAVIRITE U DOM DRAGANE KATIĆ NA NIKOLJDAN: Voditeljka je spremila sve i svašta, prava GOZBA na veliki PRAZNIK
Dragana Katić, Foto: © ATA Images

MAŠALA!

ZAVIRITE U DOM DRAGANE KATIĆ NA NIKOLJDAN: Voditeljka je spremila sve i svašta, prava GOZBA na veliki PRAZNIK

Voditeljka Dragana Katić je objavila fotografije iz svog doma sa porodicom i prijateljima za svoju slavu Svetog Nikolu

Objavljeno:

Kako izgleda ovogodišnja slavska trpeza Dragane Katić svi su se pitali, a onda je veče pred doček zvanica osvanuo neverovatan prizor na društvenim mrežama. Najbolja voditeljkina prijateljica, koja je verovatno bila i jedan od pomoćnika, pohvalila se kulinarskim umećem, a od pogleda na slatke i slane poslastice prosto pođe voda na usta.

Vesna Milanović bila je ta koja je snimila kako izgleda slavska trpeza Dragane Katić, što je voditeljka emisije „Nikad nije kasno“ repostovala, a dodala je i još nekoliko porodičnih fotografija koje su mnoge raznežile.

Naime, poznato je da ona ima dva sina, Bojana i Bobana, koji su danas svoji ljudi, vrlo vredni, posvećeni svojim profesijama, ali prvenstveno privrženi majci koju ni jednog jedinog trena ne zapostavljaju uprkos činjenici da su otpočeli samostalan život - Boban u inostranstvu, Bojan u Beogradu, ali u svom stanu.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/dragana_katic

Slikom na kojoj su Bojan i njegova drugarica Bobana, inače pi-ar menadžer pevačice Milice Todorović, Dragana je opisala "Stigla mi deca", a budući da drugog sina nije bilo na vidiku jer se verovatno bavi ispitima i predavanjima na masteru u Nemačkoj u ovom potezu po mišljenju mnogih osetila se i doza sreće, ali i tuge.

Voditeljka je preuzela roditeljsku slavu Sveti Nikola i godinama u svom domu gosti prijatelje i članove porodice i svaki put ih oduševi raskošnom ponudom hrane i pića.

1 / 3 Foto: M.P./ATAImages

Niko nije sumnjao da će i ovoga puta Katićeva zablistati uprkos činjenici da je slava posna i da ju je za nijansu teže pripremiti, a da sve ostane toplo i ukusno.

Bonus video:

02:16

DRAGANA MIRKOVIĆ O ODNOSU SA BRANKOM KATIĆ: Snimale smo zajedno, jedna stvar mi i dalje ostavlja gorak ukus u ustima

(Espreso/Pink/N.Ž.Preneo: N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.