NE MOŽE DA OBUZDA EMOCIJE! Prvo pojavljivalje Marije Šerifović sa SINOM, pratiocima se obratila POSEBNIM POVODOM
Marija Šerifović, Foto: M.P./ATAImages

PRELEPO

NE MOŽE DA OBUZDA EMOCIJE! Prvo pojavljivalje Marije Šerifović sa SINOM, pratiocima se obratila POSEBNIM POVODOM

Šerifovićeva se sada prvi put oglasila na društvenoj mreži Instagram i javno zahvalila svim ljudima koji su uz nju od samog početka i koji joj i dalje pružaju veliku podršku.

Objavljeno:

Marija Šerifović je 2. decembra 2023. godine dobila sina uz pomoć surogat-majke iz Sjedinjenih Američkih Država. Mali Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona.

Iako nije htela previše da otkriva o detaljima svoje prinove, kao ni ko su otac i žena koja je iznela trudnoću njenog sina, Šerifovićeva se sada prvi put oglasila na društvenoj mreži Instagram i javno zahvalila svim ljudima koji su uz nju od samog početka i koji joj i dalje pružaju veliku podršku.

- Dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče, gde god bili i šta god radili... Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem "storija", želim svima vama da se zahvalim na prelepim porukama! Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo - rekla je Marija i dodala:

Marija Šerifović se sa sinom obratima pratiocima
Marija Šerifović se sa sinom obratima pratiocimafoto: Printscreen/Instagram/serifovic

- Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da se sve to negde procesuiram, a onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak želim svima da se beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete - rekla je Marija, a onda objasnila da neće otkazivati već zakazane turneje, iako bi ona to vrlo rado uradila samo da bi bila sa Mariom.

01:42

Marija Šerifović se prvi put obratila kako je postala majka

Novopečena mama pokazala je i kako uspavljuje sina, naravno uz pesmu, kako drugačije.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/I.L. Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.