SAŠA POPOVIĆ IZNEO DETALJE RAZGOVORA SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ: Evo da li ćemo je i dalje GLEDATI u Zvezdama Granda
Saša Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bio je iskren

SAŠA POPOVIĆ IZNEO DETALJE RAZGOVORA SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ: Evo da li ćemo je i dalje GLEDATI u Zvezdama Granda

Saša je opisao kako je izgledao trenutak kada je preko video poziva ugledao naslednika porodice Šerifović

Objavljeno:

Saša Popović otkrio da li Marija Šerifović napušta „Zvezde Granda“ nakon što je postala majka.

Vest da je Marija Šerifović postala majka i dalje je tema broj jedan u Srbiji i regionu, a mnogi se pitaju da li će jedina evrovizijska pobednica i članica žirija „Zvezda Granda“ zbog majčinstva, kako je najavljivala, napustiti nagledaniji šou program u regionu.

Upravo na ovo pitanje odgovorio je kreativni direktor „Granda“ Saša Popović, koji je za Grand otkrio da li će nunati dete, kao što je svojevremeno obećao.

Ako bude potrebno, čuvaćemo je, nije nikakav problem– našalio se Popović i otkrio kako je dočekao vest da Marija ima sina Maria.

- Stvarno sam se iznenadio kada sam čuo da je Marija dobila bebu. Obavestila me je naša PR-ka Vesna Milanović, ja sam baš tada bio u Opatiji i mislio sam da je neka lažna vest, da je nemoguće. Okrenuo sam Mariju na video poziv i kad se javila držala je dete u naručju. Mislio sam da je od nekog uzela dete, da je to neka fabrikovana priča. Međutim, ispričala mi je celu priču, kako je sve iznela. Bio sam iznenađen i radostan, jer znam koliko je želela da ima svoje dete – istakao je Saša za Grand i otkrio kako je tekao razgovor sa novopečenom mamom.

Prvo sam je pitao na koji način, otkud njoj to dete… Ispričala mi je ono što je rekla i javno, da je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, da nije uspela i da je uradila to varijantom surogat majke i da su njene jajne ćelije i da je DNK deteta njen, da ima sve njene parametre – rekao je.

Saša je opisao i kako je izgledao trenutak kada je preko video poziva ugledao naslednika porodice Šerifović.

Saša Popović izneo detalje razgovora sa Marijom Šerifović
Saša Popović izneo detalje razgovora sa Marijom Šerifovićfoto: Damir Dervišagić

- Video sam Vericu Šerifović pored Marije kad mi se javila. Ona je u Los Anđelesu tada bila i to je bilo oko 11 sati uveče kod nas, a kod nje je bilo 10 pre podne. I vidim da Verica peva malom „Oči,oči“ od Suzane (smeh). Rekao sam ‘Čekaj, rekla si da hoćeš muško dete’, kaže ‘Muško je’, ja onda ‘Da ima plave oči’, kaže ‘Ima plave oči’, rek’o dobro, a da li će imati plavu kosu, to ćemo videti kad poraste - našalio se direktor u razgovoru za Grand i odgovorio na pitanje koje javnost zanima, a to je da li će Marija nastaviti svoj angažman u „Zvezdama Granda“.

- Hoće, verujem da hoće, nema razloga da neće. A i ona meni kaže, da je nosila trudnoću, ne bi mogla da iznese, to bi za nju bilo naporno. Ja samo čekam da u nekoj emisiji podigne malog i da kaže ‘Evo nas, tu smo’- zaključio je Popović za Grand, a ceo intervju sa njim možete da čitate sutra na našem portalu.

Bonus video:

01:10

OPASNA ŠKORPIJA! MARIJA ŠERIFOVIĆ otkrila kao reaguje na provokacje: Uopšte ne ujedam, uradim nešto MNOGO GORE I BOLNIJE

(Espreso/Grand/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.