BILA JE NAJLEPŠA ŽENA JUGE, A NJENO SRCE PRIPALO JE OVOM ŠMEKERU: Ovako je sve počelo pre TRI DECENIJE, dirljivo
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/KLASIK

ljubav

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA JUGE, A NJENO SRCE PRIPALO JE OVOM ŠMEKERU: Ovako je sve počelo pre TRI DECENIJE, dirljivo

U skladnom braku su već decenijama

Objavljeno:

Uliks Fehmiu i Snežana Bogdanović decenijama žive svoju ljubavnu bajku, lepu, jaku i stabilnu, onu koja se danas zaista retko viđa.

Na vrhuncu popularnosti devedesetih, Uliks, koji je važio za jednog od najpoželjnijih mladića u Beogradu, upoznao je koleginicu Snežanu, koja mu je ukrala srce i stavila tačku na njegove momačke dane.

Oženio se i sa njom preselio u Njujork, a 1995. dobili su ćerku Niku. Njihova fotografija iz mladosti potvrđuje da su od početka bili zaista moćan i lep glumački par.

Sve je počelo jednom predstavom. Snežana je već potvrdila ulogu u predstavi „Zapali me“, a Uliks je prihvatio angažman samo da bi joj se približio i bolje je upoznao. Jednom prilikom je glumac opisao njihov susret.

‒ Jedna od glumica sa kojom je moj otac oduvek sanjao da radi bila je Ava Gardner. Sredinom sedamdesetih pozvao ga je agent iz Rima i rekao mu da ima scenario za njega. Kada je čuo da igra Ava, odgovorio je: „U redu, prihvatam. Ako ona igra, ja radim.“ Nije želeo ni da vidi scenario – rekao je Uliks svojevremeno.

Snežana je bila moja Ava Gardner. I ja sam ulogu prihvatio ne čitajući scenario, a kada sam dobio tekst i shvatio da igram Larija, njenog prijatelja, a ne glavnog dasu, bio sam malo tužan. Posle sam uvideo da to nije loše, jer je ta situacija otvorila druge mogućnosti za upoznavanje i druženje.

Ostalo je, kao što svi znamo, istorija.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Hello/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.